Progonoze za posao, ljubav, zdravlje

Numerološka prognoza za februar 2018: Izračunajte svoj broj i saznajte šta vam predstoji!

Sabiranjem datuma rođenja i svođenjem na jednu cifru dobijate bioritamski broj koji će vam otkriti šta vas čeka tokom februara

Lifestyle
Autor:
Numerološka prognoza za februar 2018: Izračunajte svoj broj i saznajte šta vam predstoji!
Foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

Imate potrebu da uradite nešto veliko i da sklopite nove poslove, a da pri tom niko ne trpi, ni porodica ni kolege, a ni vaše zdravlje. Ovo je mesec velikih planova, ali ne realno i neke velike realizacije osim ako ste već na pola puta da posao završite. Projekti u vezi sa inostranstvom biće u drugom planu iako biste vi najradije tome dali prioritet. Potrudite se da pokažete inicijativu, budite ono što ste, nemojte glumiti ono što mislite da okolina od vas očekuje da budete.

Ne možete pobeći od sebe i svog temperamenta. Lako vas je isprovocirati, posebno ćete biti skloni da se raspravljate sa onima koji su ispod vašeg nivoa ili sa kojima nemate dodirnih tačaka. Vreme je da se bavite praktičnim problemima, da sredite dom i rešite probleme u vezi sa nekretninama. U ljubavi možete biti veoma zahtevni i prilično nestrpljivi.

DVOJKA

Bežanje od stvarnosti je vaša omiljena disciplina. Ako ste žena koristite emocije kao oružje pred kojim mnogi dižu ruke jer vaše potoke suza teško da bilo ko može da izdrži. I muški predstavnici ovog broja mogu igrati na kartu emocija. Preterana sklonost ka dramatizaciji svega što vam se dešava u životu, a čega ste u većini slučajeva vi vinovnik, biće od koristi samo umetnicima.

Tajne ljubavi su na pomolu, posebno ćete biti skloni da kod partnera stvarate osećaj nesigurnosti i da se poigravate njegovim osećanjima da biste saznali koliko mu je stalo do vas. Sa novcem ne umete da rukujete, pa ga možete i izgubiti ili se možete odati stilu života koji prevazilazi vaše finansijske mogućnosti. Ako igrate igre na sreću, mogući su dobici. Ukoliko tražite posao, naći ćete ga preko mlađe žene iz porodice.

Zvezde o vašem mesecu rođenja: Kakav vam životni put predstoji!

foto: Shutterstock

TROJKA

Odlično komunicirate sa okolinom, ali to vam neće biti plus u ovom periodu jer ćete biti prilično lakomisleni, naivni i preuzećete na sebe obaveze koje će vam teško pasti. Sve što obećate trudićete se da ispunite, što će biti dodatni stres. Pred vama je naporan period u toku koga ćete morati da rešavate brojne praktične probleme, od finansijskih do onih koje se tiču vaših ličnih stvari, poreza, stambenog prostora.

Ako ste u zrelim godinama, saradnici će vas posebno iritirati sporošću i insistiranjem na nebitnim pitanjima koja mogu sami da reše. Studenti i đaci će biti prilično u panici da ništa ne znaju, a moguć je odličan uspeh. Ako se bavite sportom, stalno ste u žurbi, pazite da se ne povredite. U saobraćaju otvorite četvoro očiju. Oni koji rade u medijima ili traže posao, naći će ga u marketinškoj agenciji ili u sportskom društvu.

ČETVORKA

Ovo je mesec kada morate da imate čelične nerve i da se dobro potrudite da biste uspeli da ostanete na sadašnjem radnom mestu. Provokacije na sve strane, vi nestrpljivi a ambiciozni. Bićete podozrivi i nespremni da baš uvek oćutite. Mnogi pokušavaju da vas gurnu u drugi plan i često će vam se činiti da se držite za slamku. Ako nameravate da se bavite privatnim biznisom ili imate svoju firmu, potrebno je da budete mnogo odlučniji i da čvrsto stojite iza svojih stavova.

Imaćete potrebu za jakim osloncem, za nekim ko će vam dati koristan savet, moguće i novac na zajam. Ako nameravate da renovirate stan, pazite koga angažujete, možete biti nezadovoljni krajnjim ishodom. U ljubavi ste posesivni i prilično kritički nastrojeni prema partneru. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu.

2018. će im biti najsrećnija godina do sada: Ova 4 znaka čeka uspeh na svim poljima!

foto: Shutterstock

PETICA

Pravite velike planove, ne dozvoljavate nikome da vas ni u čemu ograničava, a upravo ćete na sve strane nailaziti na prepreke. Potrebna vam je podrška osoba koje imaju veze sa inostranstvom, bićete u prilici da razgovarate sa onima koji su na daleko većoj poziciji od vas i moći ćete da napravite dogovor o novom poslu.

Ovo je mesec u kojima žene imaju veće šanse za posao, a muškarci za flert. Pokušajte da se zadovoljite onim što je trenutno moguće i laganim, ali sigurnim koracima krenite ka promenama kada je u pitanju karijera. Mlađi muškarci će se slagati sa starijim ženama i obrnuto. Osobe istog pola će jedna drugu doživljavati kao rivale. Moguć je poziv za put na kome možete doživeti lepu romansu. Ako ste dugo u vezi, verovatno ćete razgovarati o braku ili ako ste od nedavno osnovali zajednicu, o proširenju porodice.

ŠESTICA

Veoma naporan mesec ako ne naučite kako da se odbranite od kritika, čak i vaših najbližih. Možete biti preterano osetljivi na sve što vam ne odgovara, na promenu radnog mesta čak i nabolje. Skloni ste stresu i sitničarenju.

Može vam se učiniti da vam mnogi nisu naklonjeni zbog bilo koje primedbe na vaš račun. Potrudite se da napravite nekakvu promenu u svom svakodnevnom životu.

Nemojte se izlagati velikim fizičkim naporima, naročito ako nemate dobru kondiciju. Mnogi će želeti da se presele u drugi stan ili čak u drugo mesto. Ljubavni izazovi će za vas biti veliki, naročito će mlade dame Šestice biti meta sredovečnih iskusnih zavodnika. Mesec je pogodan za ulaganje novca u stvari od vrednosti. Možete dobiti veoma vredan poklon, nakit, nekretninu ili automobil. Obratite pažnju na manje zdravstvene tegobe.

Godišnji horoskop za 2018: Najpreciznije karte nepogrešivo pogađaju budućnost!

foto: Shutterstock

SEDMICA

Evo meseca u kome možete mnogo da postignete, ali samo ako budete dovoljno prilagodljivi i istovremeno odlučni. Zaboravite na svoje planove, želje, ideje, snove. Završite sve što je odavno trebalo. Ako treba, stavite tačku na sve što nije funkcionisalo, bilo da se radi o emotivnom ili poslovnom odnosu. Najbolje će proći oni koji budu krajnje praktični i spremni da slušaju druge. Žene će vam biti od velike koristi. Dugogodišnji porodični prijatelji takođe će vam se naći pri ruci kada budete u dilemi kako da postupite.

Neko iz vaše porodice verovatno mora na put, a vas će to iz nekog razloga da pomalo zabrine. Nemojte se preterano opterećivati strahom od neuspeha ili od mogućnosti da ne stignete da u roku ispunite ono što ste preuzeli kao svoju obavezu. Članovi porodice neće imati mnogo razumevanja za vas, ali će očekivati da vi imate za njih.

OSMICA

Predstavnici vašeg broja će morati da se uhvate u koštac sa ozbiljnim problemima. Sve ono što ste na neki način ignorisali izbiće u prvi plan kao nešto što nikako nećete moći da ignorišete. Nemojte se izlagati velikim fizičkim naporima ako vam to nikako ne prija.

Neke vanredne okolnosti mogu iskrsnuti kao neminovnost i vi ćete uspeti da se uklopite u tok događaja samo ako budete spremni i na neku vrstu žrtve, naročtio za svoje bližnje. Mogući su manji zdravstveni problemi, posebno usled udaraca ili povreda. Pazite se u saobraćaju. U ljubavi nećete biti naročito maštoviti niti spremni na ustupke, naročito ako ste muški predstavnik ovog broja.

DEVETKA

Dinamičan mesec pun raznih obrta, putovanja, planova koje verovatno nećete moći da ispunite ili koje ćete želeti da menjate ako pomislite da vam neko drugi režira život. Potreba za maksimalnom slobodom biće ono što će vas činiti buntovnikom koji sam sebi pravi stres željom da u svakoj situaciji dominira.

U ljubavi ćete biti veoma nestalni, moguće i veoma zaljubljeni, skloni flertu. Ako ste u stalnoj vezi ili braku sa nekim parnim brojem, pokušaćete da budete što je moguće češće odvojeni od partnera pod raznim izgovorima. Mnogi će promeniti posao ili će naći neki dodatni izvor prihoda. Mogući su dobici u igrama na sreću. Pazite se oštrih predmeta, možete se povrediti usled nesmotrenosti i zbog žurbe. Ako ste mladi, možete očekivati uspeh u sportu ili umetnosti.

Svaki horoskopski znak ima svoju amajliju: Ovo treba da nabavite što pre!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs