Astrologija otkriva

Merkur u Jarcu do 31. januara: Odličan period za ovih 5 znakova!

Merkur, planeta komunikacije i umnih procesa prolazi Jarcem od 11. do 31. januara. Tokom ovog tranzita većina će biti objektivnija, praktičnija i skeptičnija. Zanesenjaci i boemi privremeno će postati organizovaniji i trezveniji. Oni koji su inače savesni i profesionalni mogli bi da postignu najveće uspehe

Lifestyle
14:27h Autor:
Foto: Shutterstock

Merkur u Jarcu pomaže u određivanju ciljeva, prikupljanju sredstava, razradi strategije i pravljenju prvih koraka prema ostvarenju. Projekti koji zahtevaju dobru pripremu i čvrste temelje imaće najbolje izglede za ostvarenje.

Zabranjeno skretanje s teme!

 

Budući da je Jarac vrlo ozbiljan i oprezan znak, Merkurove energije su u ovom period krajnje realistične. Nećete ni moći ni hteti da se zavaravate. Ako budete suočeni s nepovoljnim okolnostima, prihvatićete ih takve kakve jesu i delovati u skladu s time. Odbijaćete lažni optimizam i prezirati lakomislenost.

 

Izračunajte lični broj za 2018. i saznajte: Kome sledi boljitak, a ko mora da sačeka još malo!

foto: Shutterstock

Neće vas privlačiti opširni razgovori ili prepiske s puno digresija. Držaćete se teme i isto zahtevati od sagovornika. Ako neko pokuša da skrene komunikaciju s bitnog, bilo namerno ili spontano, brzo ćete reagovati i vratiti se na ispravan put.

 

Ova planetarni uticaj je povoljan za Jarce, Bikove, Device, Škorpije i Ribe, koji će imati jasne zamisli i delotvoran stil komunikacije. Ovnovi, Rakovi i Vage biće pomalo neprecizni i nervozni, a prilikom ophođenja povremeno će im se omaknuti neprikladan izraz.

 

Ljubavni horoskop za 2018. otkriva: Ova 3 znaka pronalaze srodnu dušu!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs