Odvratno

Zbog ovog snimka više nikada nećete piti iz čaše u hotelskoj sobi: Zgadiće vam se čime ih peru! (VIDEO)

Ekipe za čišćenje u trima luksuznim hotelima uhvaćene su kako šolje peru četkama za wc, podove peru vodom iz wc šolje, a čiste peškire presavijaju i slažu na podu sobe

Lifestyle
14:43h Autor:
Zbog ovog snimka više nikada nećete piti iz čaše u hotelskoj sobi: Zgadiće vam se čime ih peru! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / South China Morning Post

Zaboravite na stenice i neobične mrlje. Ono što se može videti u nekim hotelima mnogo je gore od toga.

Ekipe za čišćenje u trima luksuznim hotelima u Kini uhvaćene su kako šolje peru četkama za wc, podove peru vodom iz wc šolje, a čiste peškire presavijaju i slažu na podu sobe.

Skrivena kamera zabeležila je ove sramotne prizore u hotelima Kempinski Harbin, the Harbin Shangri-La i Sheraton Harbin Xiangfang koji se svi nalaze u provinciji Heilongjiang na severozapadu zemlje.

Najskuplji hotel na svetu u srcu Evrope: Ovde odsedaju milioneri kada su u Ženevi!

foto: Printscreen Youtube / South China Morning Post

Nakon objavljenih snimaka, sve hotele je posetila policija i turistička inspekcija i određena im je kazna te, naravno, da prestanu sa sramotnom praksom. Hoteli su odlučili da sprovedu i internu istragu, pa se očekuju otkazi kad se utvrde odgovorne osobe.

Video je navodno snimio novinar Pear Videa na tajnom zadatku, a osim navedenog, snimljeno je još nepravilnosti: upotreba iste krpe za brisanje čaša, kante za smeće i wc šolje, čišćenje lavaboa četkom za wc i slično. Novinar je čak pitao i jednog radnika hotela da li svi čistači rade ovakve stvari, na šta je ovaj odgovorio da rade, ali se o tome ne govori.

Konobari i kuvari otkrili šta nikada ne bi naručili u restoranu: Zgadiće vam se!

Pogledajte video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs