Ukus najlepšeg vremena

Generacije koje su najsrećnije odrastale: Ovo se nikad ne zaboravlja!

Bez ovoga nismo ni mogli da zamislimo detinjstvo

Lifestyle
Autor:
Generacije koje su najsrećnije odrastale: Ovo se nikad ne zaboravlja!
Foto: Shutterstock

Za srećno detinjstvo i dobro odrastanje potrebno je dosta faktora - od materijalnih uslova, poput krova nad glavom, do emotivne ispunjenosti, za koju presudnu ulogu ima ljubav roditelja, braće i sestara.

Tu su, naravno, i drugari iz ulice, vrtića, školske klupe, nova znanja, petice, dvojke... Svako iskustvo ponaosob od nas pravi ono u šta ćemo kasnije izrasti, kako ćemo razmišljati, čime ćemo se baviti...

Još jedan važan faktor u odrastanju jeste ishrana. Ono poznato bakino "ako ne možeš, pojedi bez hleba", mamino stalno nutkanje i jurenje po kući sa kašikom, a mi samo želimo da uživamo u omiljenom keksu...

Ni sva vrhunska jela ovog sveta nisu mogle da zamene Plazmu! I tada, ali i sada kada smo odrasli, jedno nam je kristalno jasno - bez Plazme nismo mogli da zamislimo detinjstvo.

Još od 1967. godine, kada je počela da se proizvodi, Plazma je postala sastavni deo detinjstva i odrastanja svih generacija. Počevši od kašice od mlevene Plazme i mleka, preko ukusne užine na velikom odmoru, do brzog obroka koji će nam dati energiju za sportske aktivnosti i učenje, već 50 godina Plazma je deo svakog srećnog detinjstva i odrastanja.

Ipak, i sada kada više nismo tako mali, Plazma je i dalje deo našeg života. Od nje spremamo najlepše poslastice, menja nam večeru, njom se sladimo uz čaj i kafu, grcikamo je kad postimo... Možda u duši ipak nismo odrasli?

Nažalost jesmo, ali onaj ko je uz Plazmu imao ovako srećno i lepo odrastanje, nikad ne želi i ne može da ga zaboravi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs