Da ne poverujete svojim očima

Videla trudnicu kako prosi sa sinom: Najveći šok tek usledio! (VIDEO)

Izreka kaže - nikad ne sudi o knjizi po koricama

Lifestyle
13:47h Autor:
Videla trudnicu kako prosi sa sinom: Najveći šok tek usledio! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / ABC 10 News

Žena koji živi u San Dijegu u SAD-u, bila je šokirana kad je videla trudnicu kako prosi sa svojim malim sinom. Međutim, nije najšokantnije bilo to što je trudna, već što je sa osmehom ušla u Mercedes i odvezla se.

Melisa Smit, koja je bila svedok, slikala je ovu scenu i kontaktirala lokalnu medijsku kuću. Kako je rekla, viđala je trudnicu sa sinom u proteklih par meseci u tržnom centru, a sumnja da je njen muž saučesnik u ovoj neobičnoj situaciji.

"Odvezli su se u autu, a onda sam primetila da je reč o Mercedesu. Pomislila sam - WOW! Mercedes?"

Beskućnica prosila na ulici: Snimak sa parkinga pokazao jezivu istinu! (FOTO)

foto: Printscreen Youtube / ABC 10 News

Kad je prošla pored njihovog automobila, Smit je primetila da unutra broje pare i smeju se na sav glas. Takođe je primetila da je dečak na zadnjem sedištu i da uopšte nije propisno vezan.

Zatim su se odvezli do narednog tržnog centra. Žena je izašla i ponovo počela da moli za novac, ali je ovog puta shvatila da je provaljena. Melisa je sve fotografisala, a ona je pretila da će je gađati kamenom. Smit je pozvala policiju, a oni su odmah istražili o kome je reč po registarskim tablicama. Novinari nisu do njih mogli da dođu, pošto su se navodno odselili.

Beskućnik našao torbu sa skupim stvarima: A onda se desilo čudo! (FOTO)

foto: Printscreen Youtube / ABC 10 News

Ove slike su se brzinom svetlosti raširile po internetu. Neki su optužili Melisu da je prebrzo donela zaključke i da ne zna o čemu se tačno radi i kakav život žena živi. Takođe, komentarisali su da se polovan Mercedes može kupiti za relativno mali novac, tako da ni to nije merilo nečijeg finansijskog stanja.

Drugi su, pak, tvrdili da nema izgovora da jedna trudnica prosi. Ako su u problemima, mogu da prodaju auto i reše stvar.

Šta vi mislite? Da li je Melisa preterala i prebrzo donela zaključke?

Prišla beskućniku i ukrala mu novac: Niko nije očekivao ono što je usledilo! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs