Prizor koji se nikad ne viđa

Nakon dvoje dece sa deformitetom zatrudnela 3. put: Ultrazvuk zapanjio sve! (VIDEO)

Ćerka im je rođena sa dva palca na jednoj ruci, dok je sin imao rascep usne i nepca. Očekujući treće dete, strepeli su za zdravlje bebe
Porodica
21:08h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / Linden Heights

Ališa Zik i Zek Smit iz Pensilvanije (SAD) nisu preterano religiozni. Međutim, očekujući svoje treće dete, jedan događaj ih je preobratio u prave vernike.

 

Ovaj bračni par je već imao dvoje dece. Međutim, ćerka im je rođena sa dva palca na jednoj ruci, dok je sin imao rascep usne i nepca. Očekujući treće dete, Ališa i Zek su strepeli za zdravlje bebe. Kada su videli nalaze sa ultrazvuka, znali su da ne treba da brinu.

 

Beba šokirala sve odmah po rođenju: Njene slike opravdano osvojile svet! (FOTO)

 

Foto: Printscreen Youtube / Linden Heights
Foto: Printscreen Youtube / Linden Heights

Naime, kraj lica bebe, u uglu fotografije nalazilo se još jedno lice. Roditelji tvrde da je reč o liku Isusa, koji gleda u njihovo dete.

 

"Kada su nam dali fotografiju, za mene je to odmah bio Isus. I izgleda kao Isus", rekla je majka Ališa, a sa njom se složio njen suprug. Ova fotografija im je bila znak da će se njihova ćerka roditi potpuno zdrava, bez ikakvih fizičkih nedostataka. Kada je malena Brijela došla na svet, ispostavilo se da su bili u pravu.

 

Mama pevala bebi: Njena reakcija je nešto najslađe što ćete videti danas! (VIDEO)

Pogledajte njihovu neverovatnu priču:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...