Astrologija upozorava

Ljubomora, svađe i bes: Venera u Škorpiji donosi haos do 1. decembra!

Kad je u ovom vulkanski strastvenom znaku, Venera dobija na intenzitetu i seksualnosti

Lifestyle
12:42h Autor:
Ljubomora, svađe i bes: Venera u Škorpiji donosi haos do 1. decembra!
Foto: Profimedia

Ove godine je Venera, planeta ljubavi, lepote i kreativnosti, u Škorpiji od 7. novembra do 1. decembra. Ovaj tranzit daje krila Škorpijama, Ribama, Rakovima, Jarčevima i Devicama, koji imaju dobrih izgleda za ostvarenje svojih ljubavnih stremljenja. S druge strane, Bikovi, Lavovi i Vodolije biće nespretniji ili će nailaziti na prepreke na tom planu.

Kad je u ovom vulkanski strastvenom znaku, Venera dobija na intenzitetu i seksualnosti. Svesniji ste tuđe seksualne energije i imate istančaniji njuh za tuđe feromone. Ovo je pogodno vreme za razvijanje tehnika udvaranja i vođenja ljubavi te za dosezanje višeg nivoa intimnosti s voljenima.

Kome je bogatstvo zagarantovano, a ko će se mučiti: Horoskop otkriva!

foto: Shutterstock

Venera u Škorpiji čini vas dubljima i ozbiljnijima u međuljudskim odnosima.

Milija vam je intima dobro poznatog društva, nego bučni večernji izlasci među nepoznatima. U ljubavi težite potpunom spajanju s predmetom žudnje, dok vas površno koketiranje neće zadovoljiti. Ako pretrpite odbijanje, dugo ćete biti prožeti gorčinom i besom.

Izgledne su provale ljubomore u svim okolnostima - sa ili bez dokaza, bilo da ste u vezi ili ne. Uhodićete i špijunirati voljenog, pokušavaćete da mu provalite u mobilni telefon i mejl, raspitivaćete se kod zajedničkih poznanika o njegovim kretanjima.

U vezama i prijateljstvima aktualizovaće se pitanje prevlasti. Stare rane se otvaraju i prete obnovom sukoba. Koji god bio povod, suzdržite se od nasilja i oprostite partnerima, rođacima i prijateljima. Trajno neprijateljstvo škodi svima umešanima.

Najlepše lice Zodijaka: Da li ste među srećnicima rođenim u ovom znaku?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs