astrologija otkriva

Merkur više nije retrogradan: Evo šta vas čeka do 22. septembra!

Konačno je vreme za pomak nabolje

Lifestyle
Autor:
Foto: Shutterstock

Planetarna kretanja u septembru donose smanjenje komplikacija i uklanjanje prepreka. Iako ovaj period koji će trajati do 20. septembra neće isto delovati na sve znakove, možete da očekujete male pomake nabolje.

 

Ovog meseca će sve brže planete u nekom trenutku prolaziti kroz Devicu. Sunce je ušlo u nju 22. avgusta, Mars će mu se pridružiti 5. septembra, Merkur 10. septembra, a Venera 20. septembra. Ta konstelacija će najviše pogodovati zemljanim znakovima.

 

Juče je astrološki bio veoma važan dan jer pored Marsovog ulaska u Devicu Merkur kreće direktno nakon dve nedelje svima mrskog retrogradnog kretanja. Zahvaljujući tome, očekujte prestanak ili slabljenje komplikacija, zastoja i prepreka.

 

Precizan mesečni horoskop za septembar 2017: Jednu pogrešnu odluku skupo ćete platiti!

foto: Shutterstock

Pod uticajem velikog broja planeta u Devici analitičke sposobnosti ovog znaka biće naglašene u svakodnevnom životu. Nastojaćete da dobro organizujete prostor i vreme, pridavaćete veće značenje detaljima i pazićete na tačnost u svim aktivnostima.

 

Pedantnost i temeljnost biće vam važniji od brzine, a prilikom razgovora ili prepiske ispravljaćete sagovornika i tražiti da vam precizno objasni šta je hteo da vam kaže.

 

Sunce ulazi u Vagu 22. septembra, što će podstaći mnoge da preduzmu estetske zahvate, obnove garderobu ili se posvete umetnosti bilo kao stvaralac, bilo kao posmatrač. Poslednjeg dana septembra i Merkur ulazi u Vagu, otvarajući vrata diplomatiji u svim vrstama odnosa.

 

Šta god da pogreše, nikad to neće priznati: Od ovih znakova ne očekujte izvinjenje!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...