Obratite pažnju

Kako da sredite život tokom vladavine Device: 3 stvari koje treba uraditi do 22. septembra!

Pod uticajem energije vredne i pedantne Device, davaćemo sada prednost logici u odnosu na emocije
Lifestyle
21:10h Autor:
Kako da sredite život tokom vladavine Device: 3 stvari koje treba uraditi do 22. septembra!
Foto: Shutterstock

Devica nas zatiče na polovini astrološkog kalendara, evo šta možemo da učinimo tokom njene vladavine!Posle energije gorućeg Lava, došlo je vreme da se okrenemo detaljima u našim životima. Došlo je vreme da se dobro isplaniramo i organizujemo, jer Sunce je ušlo u zemljani znak, vrednu i pedantnu Devicu. Ova slagalica potrajaće sve do 22. septembra 2017. godine, piše Lovesensa.rs.

Pod uticajem energije vredne i pedantne Device, davaćemo sada prednost logici u odnosu na emocije. Takođe, njena nam energija daje volju da organizujemo život do detalja kroz pedantnost i preciznost u radu, te pouzdanost u odnosu sa drugima. Njena suština je da analizira i bude praktična, pa mnogima u ovom periodu um tako usmerava aktivnosti.

Ova 3 znaka će se obogatiti u septembru: Novac pljušti, uspeh na poslu, nove šanse!

<\/div>

Devica je marljiva i praktična, sklona je logici i preciznosti u detaljima. Nosi energiju suzdržanosti, trezvenosti i kontrolisanja emocija. Sve čini bez nametanja, uz puno uslužnosti i skromnosti. Međutim, ukoliko prevagnu negativni aspekti u njihovom natalu, tada su ove osobe sklone kritičnosti, sitničavosti, mrzovolji i sebičnosti, kao i skeptičnosti, zajedljivosti i hipohondriji.

Devica je promenljiv znak kojim vlada planeta Merkur, a šesta kuća horoskopa njena je prirodna kuća. Kada osoba ima podznak u Devici, tada je i njena vladajuća planeta Merkur. Ličnost Device najbolje se slaže sa onima rođenima u znaku Bika i Jarca, ali i sa Rakovima i Škorpijama, dok se sa Ribama zna nadopunjavati.

Septembar 2017, mesečni horoskop za Bika: 3 odluke čekaju, sad ili nikad!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Saveti za sedmice dok Sunce prolazi kroz sazvežđe Device:

1. fizički očistite svoj životni prostor

Bacite sve nepotrebne stvari kako biste oslobodili prostor za neke nove. Obnovite garderobu i sve ostalo što možete;

2. očistite i psihički sve što treba očistiti

Odvojite se od negativnih ljudi iz svog okruženja, te budite otvoreni za nove koji će tek doći u vaš život;

3. pazite više na ishranu

Zapravo, proverite koliko se dobro hranite. Obratite pažnju na svoje fizičko zdravlje, pa nije na odmet da napravite rutinsku kontrolu kod lekara.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs