Iz astro ugla

Kad zagusti, tu je ona - jaka, brižna i beskompromisna: Najbolja žena u celom Zodijaku!

Važi za najodaniju damu horoskopa, pa je i muškarci češće biraju za suprugu i majku svoje dece
Lifestyle
19:04h Autor:
Kad zagusti, tu je ona - jaka, brižna i beskompromisna: Najbolja žena u celom Zodijaku!
Foto: Thinkstock

Odlučna, uporna, dosledna, realistična, stabilna, beskompromisna, čulna, svojeglava, izdržljiva, tolerantna, tvrdoglava, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana!

Njena najveća snaga leži u dva pobednička kvaliteta koje poseduje - osećajnost i strpljivost. Blage je naravi, ali to ne znači da se njome može manipulisati. O mnogo čemu ima čvrsto mišljenje koje se teško može promeniti, a ako neko pokuša da "testira" njene granice, probudiće njen vatreni temperament.

Ona je - žena Bik!

Ipak, ova dama izbegava da pokazuje svoj temperament, jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i najviše od svega želi da živi u prijatnom i raznobojnom okruženju. Nije avanturista i ne voli da rizikuje, zbog čega ne zna najbolje da se nosi sa naglim promenama.

Bolje funkcioniše u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promene, već ih izazovu neki spoljni faktori. Ipak, kakva god joj iskustva život donese, brzo uči iz njih i vrlo verovatno neće dva puta ponoviti istu grešku.

Jedini koji imaju Božiju zaštitu na dlanu: Samo srećnici su rođeni u ovom znaku!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Veze i brak

Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, jako joj je važno u potpunosti da upozna partnera i bude sigurna da je izabrala onog pravog pre nego što se obaveže i upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obveže, to je verovatno zauvek.

Muškarac koji želi da je osvoji mora da bude spreman na dosta udvaranja i zavođenja, jer to je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji, od nje će dobiti jako mnogo, jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku u prirodi je da se brine za druge, zbog čega će se u vezi truditi da daje što više, sve dok joj je partner odan i veran i dok joj pruža osećaj sigurnosti i zaštite.

Mnogi koji su proživeli to iskustvo, opisuju ženu Bika kao očaravajuću ljubavnicu. U ljubavi najbolje se slaže sa Rakom, Devicom, Jarcem i Ribom.

Svi rođeni u ovom znaku moraju da se venčaju u martu: Pratiće ih sreća ceo život!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Prijateljstvo

Imate prijateljicu koja vam je u spomenar u osnovnoj školi napisala "najbolje prijateljice zauvek"? Ako ste godinama posle i dalje najbolje prijateljice, velika je verovatnoća da je ta prijateljica rođena u znaku Bika. Svoja prijateljstva shvata ozbiljno, neguje ih, a svojim prijateljima nesebično se posvećuje i ostaje im lojalna.

Zauzvrat, od prijatelja očekuje istu lojalnost i ako bude tako, prijateljstvo će trajati zauvek. Za sreću joj nije potrebna horda prijatelja, njen moto je "kvalitet umesto kvantiteta", i to važi za većinu područja njenog života, ne samo za prijateljstvo. Ljude koji joj se ne sviđaju pre će ignorisati nego započinjati svađu s njima.

Izgled

Velike, ekspresivne oči sa spuštenim kapcima, punije senzualne usne, vitak, elegantan vrat, širi grudni koš i krupnija građa neke su od fizičkih odlika tipične žene Bika. Vrat je deo tela kojim vlada ovaj znak, pa je kod žene Bika vrlo često izražajan i vole da ga istaknu ogrlicama, lančićima, šalovima i maramama.

Građa tela obično je robusnija, pa su srednje visine ili malo ispod proseka. Lice je obično četvrtasto ravnih crta, dok je glava prilično okrugla. Imaju manje uši priljubljene uz glavu i okruglu, nekad i bucmastu bradu sa šarmantnom rupicom. Nos je obično kraći sa podignutim vrhom i proširenim nozdrvama. Krase ih blage i nežne oči i pogled "kao kod psa", a pripadnici jačeg pola teško odolevaju zavodljivom šarmu kojim te oči zrače.

Većina žena rođenih u znaku Bika može da se pohvali odličnim stasom, pa i u starijoj dobi izgledaju mladoliko, sveže i snažno.

Ako je vaš partner rođen u ovom znaku, neka vam je Bog u pomoći!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Stil

Životni moto žene Bika je "kvalitet umesto kvantiteta", što se snažno očitava i u njenom stilu odevanja. Kupuje samo kvalitetnu robu sašivenu od najfinijih materijala, a poznata je i po svojoj sklonosti ka dizajnerskoj odeći.U ormaru tipične žene Bika uvek će se naći kostim ili odelo šiveno po meri, jer ova žena zna da odeća koja savršeno pristaje nikad neće izaći iz mode.

Praktične, otmene i sa puno ukusa, ove žene će pre izabrati cipele sa ravnom petom sa diskretnim ukrasom na njima nego štikle, i besprekorno sašivene pantalone nego mini suknju. Njihova suptilnost jasna je i u izboru boja koje preferira, redom neutralne i pastelne poput bež, beličaste i kaki, sa smeđim ili zlatnim akcentima. Međutim, odlično joj stoje i ružičasta i zelena.

Što se tiče frizure i šminke, njen zaštiti znak su "smokey eyes" i duga, raskošna kosa. Nikad joj nije žao da da više novca kako bi njena kosa bila što lepša, a najdraži su joj proizvodi oni koji kosi daju volumen i lep miris.

Žena Bik će u kupovinu uvek ići planirano i neće besciljno lutati po prodavnicama. Pritom će dobro proučiti od kakvih materijala je ta roba napravljena, jer jeftina sintetika ne dolazi u obzir. Imaju i jednu simpatičnu naviku - mirišu materijale kako bi bile sigurne da su prirodni i kvalitetni.

Horoskop ženstvenosti otkriva: Da li u tvojim venama teče damska krv!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs