Neverovatno

Stiže novi rijaliti, najšokantniji do sada: Dozvoljena tuča i silovanje!

Mozak koji stoji iza šokantnog šoua je 35-godišnji ruski tajkun Jevgenij Pjatkovski
Lifestyle
07:30h Autor:
Stiže novi rijaliti, najšokantniji do sada: Dozvoljena tuča i silovanje!
Foto: Thinkstock

Učesnici novog ruskog rijaliti šou programa, opremljeni noževima, na devet meseci biće bačeni u sibirsku divljinu u borbu s medvedima, vukovima i niskim temperaturama, piše The Sun.

30 takmičara iz različitih država boriće se za 1,55 miliona evra nagrade, a pravila su toliko brutalna da se već sad bune i javljaju razna udruženja sa svih strana sveta.

Naime, šou dopušta tuču, ubijanje i silovanje! U rijalitiju će 30 takmičara, od kojih su polovina žene, biće bačeni u divljinu, a osim sa divljim životinjama, boriće se i sa temperaturama od -40 stepeni i manje.Pričalo se čak i da će učesnici biti naoružani vatrenim oružjem, ali se ispostavilo da to nije istina. Ipak, šokantno pravilo kaže: "Sve je dozvoljeno. Tuča, alkohol, ubistvo, silovanje, pušenje, sve."

Mozak iza šokantnog šoua je ruski tajkun Jevgenij Pjatkovski (35), koji je rekao da oni sa time neće imati ništa, već će učesnici sami proučiti pravila i potpisati ako žele da učestvuju.

Udario devojku na sred ulice: Potez slučajnog prolaznika ceo grad pamti! (VIDEO)

Foto: Thinkstock, Rusija
Foto: Thinkstock, Rusija

Ipak, situaciju smiruju producenti koji napominju da se ruski kazneni zakon primenjuje ukoliko takmičari "podivljaju".

"Bude li dokaza za kriminalni akt, policija će doći i odvesti vas", izjavili su organizatori.

Kritičari ipak tvrde da će pravilo odvesti do divljačkog ponašanja, jer su učesnici prisiljeni da žive kao divlje životinje.

Uslov za takmičare jeste da moraju da imaju više od 18 godina i da budu "mentalno zdravi", a bizarna je i činjenica da će za učešće morati da plate više od 150 hiljada evra, iako će neki u rijaliti ući besplatno kroz onlajn glasanje.

Filmske ekipe neće biti, već će čitav prostor biti pokriven sa oko 2.000 fiksnih kamera, a na sebi će ih nositi i sami učesnici. Emitovaće se 24 sata dnevno i to sa prevodima na više stranih jezika. Početak emitovanja planira se za jul sledeće godine, a producenti veruju da će privući "bogate i sklone riziku koji traže ultimativni izazov."

Pre nego što budu bačeni na milost i nemilost sibirske tajge, takmičari će proći obuku bivših operativaca ruske elitne jedinice Spetznaz, ali nakon toga prepušteni su sebi u području u kojem se sneg ne topi, a, na primer, ribu će morati da love kroz led. Producenti tvrde da je interesovanje za sada više nego solidno, a svaki od učesnika imaće i "panik dugme" povezano sa satelitom.

"Svi koji prežive devet meseci, deliće nagradu", zaključio je Pjatkovski.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs