Neizbrisive traume

Muk u sali, publika u neverici: Madona iskreno o svojoj tragičnoj mladosti i silovanju! (VIDEO)

Uče nas da smemo da budemo lepe, slatke i seksi, ali ne smemo da budemo previše pametne, upozorila je pevačica
Vip priča
06:32h Autor:
Muk u sali, publika u neverici: Madona iskreno o svojoj tragičnoj mladosti i silovanju! (VIDEO)
Foto: Fonet

Pevačica Madona je emotivnim govorom obeležila ovogodišnju dodelu nagrada za ženu godine, a još jednom otvoreno je progovorila o strahotama koje je doživela tokom svoje karijere.

"Kad sam se doselila u Njujork bila sam tinejdžerka. Prve godine pretili su mi pištoljem, silovali su me na krovu zgrade dok su mi držali nož za vratom, a u stan su mi provalili toliko puta da sam prestala da ga zaključavam", ispričala je kraljica popa.Naravno, strahote koje je proživela na njoj su ostavile traga.

Prolivena krv nikad se ne suši: Najveća trauma u životu Monike Seleš!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"U godinama koje su usledile ostala sam bez svih prijatelja koje sam imala. Ubili su ih sida, droga ili meci. Osećala sam se paralizovano. Trebalo mi je vremena da se saberem i krenem dalje sa svojim kreativnim životom", rekla je 58-godišnja pevačica.

"Uče nas da smemo da budemo lepe, slatke i seksi, ali ne smemo da budemo previše pametne. Ne bi trebalo da imamo ni sopstveno mišljenje. Nemojte deliti svoje seksualne fantazije sa svetom i budite onakve kakve muškarci žele da budete. I na kraju nemojte da starite jer starost je greh. Bićete kritikovani, bićete ocrnjeni, a vaša muzika sigurno više neće svirati na radiju", upozorila je Madona i na seksizam koji vlada u industriji zabave.

Iako su njene reči mnoge ostavile u neverici, za svoj emotivni i iskreni govor nagrađena je velikim aplauzom.

Do smrti nisu znali šta ih ubija: 6 veličanstvenih karijera uništila sida!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs