Radikalan potez

Katarina (20) prodaje nevinost za 400.000: Moram da pomognem porodici! (FOTO)

Iako je cena dostigla skoro pola miliona dolara, ona još uvek čeka "pravog"
Lifestyle
18:28h Autor:
Katarina (20) prodaje nevinost za 400.000: Moram da pomognem porodici! (FOTO)
Foto: Twitter Printscreen / Katherine Stone

Katarina Stun iz Sijetla odlučila je da proda svoju nevinost kako bi pomogla svojoj porodici.

Naime, njima je pre dve godine požar potpuno uništio kuću, što ih je dovelo u velike finansijske probleme. Katarina se zbog toga odlučila na ovaj radikalan potez.

"Ljudi kažu da bi to trebalo učiniti iz ljubavi. Ako malo razmislite, ja to i činim iz ljubavi - iz ljubavi prema svojoj porodici", rekla je dvadesetogodišnja devojka za CNN.

Ona je kontaktirala poznatog američkog vlasnika bordela Denisa Hofa, koji joj je dozvolio da to učini u jednom od njegovih lokala, ali pod uslovom da pola svote pripadne njemu.

Katarina je pristala i preselila se u njegov bordel u Nevadi, gde živi i pruža neseksualne usluge klijentima, dok se aukcija ne završi. Nevada je jedina država u SAD-u gde se to može legalno uraditi.

"Imam pravo da radim sa svojim telom šta želim, a možete li da me krivite u ovakvoj ekonomiji?", pita se Katarina, a sa njom se slaže i Hof.

Nikada nije imala seks: Ovako izgleda život u potpunom celibatu!

"To je njen izbor. Ne mislim da je dobro da devojka popije 6 tekila i izgubi nevinost na podu nečijeg WC-a... Ako ona svoju želi da proda, mislim da je to super", kaže on.Cena njene nevinosti sada već iznosi 400.000 dolara, ali Katarina još uvek čeka.

"Nije stvar samo u novcu. Čekam čoveka sa kojim ću osetiti povezanost, da iskustvo bude posebno za nas oboje", otkrila je devojka, koja u bordelu namerava da ostane neko vreme i nakon što proda svoju nevinost.

"Planiram da ostanem ovde još pet godina, želim da studiram prava u budućnosti", odlučna je Katarina.

Mladić (24) prodaje svoju nevinost za 2.000 evra: Da li biste bile prva dama? (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs