U kom svetu mi živimo?

Htela da proslavi 20. rođendan: Slavljenica ovu strašnu stvar nije očekivala! (FOTO)

Bobi je zgodna mlada žena koja nosi broj 38 i ima obline, ali ni po čemu ne može da se okarakteriše kao gojazna. A čak i da može tako da se okarakteriše, to nikako ne bi smeo da bude razlog za diskriminaciju
Lifestyle
07:08h Autor:
Foto: Facebook / Bobbijo.goldsmith

Kad se govori o krupnijim osobama, najčešće se misli na osobe čiji konfekcijski broj prelazi "large", odnosno 40 i više. Upravo je zato Bobi Džo Goldsmit iz Londona ostala prilično šokirana kad je s prijateljicama došla na proslavu svog 20. rođendana, prethodno organizovanog, a obezbeđenje im nije dozvolilo ni da uđu - jer su predebele.

 

Bobi je zgodna mlada žena koja nosi broj 38 i ima obline, ali ni po čemu ne može da se okarakteriše kao gojazna. A čak i da može tako da se okarakteriše, to nikako ne bi smeo da bude razlog za diskriminaciju. Prema njenim rečima, devojke su rezervisale sto u Libertinu u Sohou prošlog vikenda za proslavu njenog rođendana. Međutim, dok su stajale u redu, prišao im je promoter kluba i rekao im da se slobodno okrenu i odu "jer su predebele". Naravno, Goldsmit se osećala potpuno posramljeno i rođendanska proslava je u tom trenutku propala.

 

Nisam ja krupna, nego si ti nizak: Devojka odgovorila na prozivke srpskog mladića!

 

"Odmerili su nas i rekli nam da smo predebele. Mene to ne dotiče previše, ali takvi komentari strašno utiču na mlade devojke. Želim da istaknem da takva stvar ne bi trebalo da se događa u 2016. godini, to je jednostavno strašno", rekla je za Mirror.

 

Portparol kluba je rekao da nemaju nikakvu rezervaciju pod imenom Goldsmit, a ni zaposlenog Karmela, kako im se promoter predstavio.

 

Mediji su zapravo saznali za priču jer je o svemu na Fejsbuku pisala Bobina mama, Debora Ker, ogorčena postupanjem prema njenoj ćerki. Između ostalog je napisala: "Sto je bio rezervisan unapred, nisu se samo tek tako pojavile. A kad vam neko kaže da ne izgledate kako treba za klub, da ste predebeli i da to ne deluje dobro na imidž kluba, onda je to diskriminacija i ne sme se tolerisati!"

 

Srećna sam i debela: Majka petoro dece izazvala ovacije širom sveta! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...