Jezivo

7 godina zatvorena u mrtvačkom sanduku: Nezapamćena sudbina nesrećne žene! (FOTO)

Otmičar joj je stalno pretio da će je ubiti ako samo pokuša da pobegne, uz obrazloženje da je on sada vlasnik njenog tela i duše
Lifestyle
08:38h Autor:
7 godina zatvorena u mrtvačkom sanduku: Nezapamćena sudbina nesrećne žene! (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen / USA TODAY

Žena koja je bila zatvorena u drvenom sanduku, silovana i mučena punih sedam godina, od 1977. do 1984. godine, ispričala je priču o paklu koji je prošla.

Kolin Sten imala je 20 godina kada je 19. maja 1977. peške krenula na rođendansku zabavu kod svoje prijateljice u Oregon. Supružnici Kameron i Dženis Huker spazili su je na putu i ponudili joj prevoz.

Kolin je verovala da je reč o dobrim ljudima, a dodatno poverenje ulivala joj je beba koja je bila sa njima u automobilu. Nakon pola sata vožnje, Kameron je skrenuo sa puta i zaustavio automobil, zapretio Kolin nožem, stavio joj povez na usta, zavezao ruke i stavio drvenu kutiju na glavu.

"Mislila sam da ću umreti", priseća se žena.

Sa 16 godina je silovao i napravio joj dete: 77 godina kasnije desilo se ovo! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen / USA TODAY
Foto: Youtube printscreen / USA TODAY

Nakon toga su je odvezli u svoj dom u Red Blafu u Kaliforniji i strpali u drveni sanduk nalik mrtvačkom, koji su držali pod krevetom. U njemu je provodila i po 23 sata dnevno. Kasnije su je preselili u drugi kovčeg u podrumu. Nakon što bi je pustili iz njega, nesrećnu Kolin su silovali i mučili.

Kameron ju je upozorio da je član bande "The Company" i da će je, u slučaju da pokuša da pobegne, pronaći i ubiti. Prisilio ju je da potpiše ugovor u kojem piše da je rob njegove bande, piše Sun.

"Kameron Huker mi je govorio da je on vlasnik mog tela i duše", kaže Kolin.

Silovana 43.000 puta: Jeziva ispovest devojke (23) o trgovini ljudima! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen / USA TODAY
Foto: Youtube printscreen / USA TODAY

Manijak ju je bičevao, spaljivao, mučio elektro-šokerom. Najbizarnije u celoj priči jeste to što ju je nakon 3-4 godine Huker odveo u posetu svojoj porodici! Međutim, ona je već tada bila pod punom kontrolom Hukerovih, a svojim roditeljima je objasnila da se pridružila nekoj sekti.

Kolin kaže šta joj se motalo po glavi dok su je zlostavljali.

"Naučila sam da se izgubim u svojim mislima. Fokusirala sam se na lepe uspomene i ljude koje volim. Samo pobegnete od stvarnosti i odete negde gde se osećate prijatno i sigurno, negde gde ste srećni", dodaje ona.

Putin odobrio zakon: Žena ima pravo da ubije čoveka koji ju je silovao!

U avgustu 1984. Kolin je uz pomoć Dženis uspela da pobegne. Nakon nagodbe sa policijom, Dženis je dobila imunitet i pristala da svedočiti protiv supruga koji je osuđen na 104 godine zatvora.

Tokom suđenja, veštaci su sumnjali da Kolin pati od Stokholmskog sindroma, kada žrtve počnu da se poistovećuju sa svojim zlostavljačem zbog visokog nivoa stresa koji su proživele. Veruje se da je Kolin počela da oseća empatiju prema Hukerovima svaki put kad bi joj pokazali i najmanji znak pažnje.

Kolin sada živi u Kaliforniji. Život joj je, kaže, postao prelep otkako je uspela da se oslobodi okova svojih otmičara.

"Jednom kad ste slobodni, kao da su vam sva vrata otvorena", zaključuje Kolin, čija je tragična sudbina pretočena je dokumentarni film nazvan "Devojka u kutiji".

UZNEMIRUJUĆE! Najbrutalniji slučaj zlostavljanja žene: Jeziva priča devojke (17)! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs