Astrologija otkriva

Žena u ovom znaku je boginja ljubavi: Šarmira svojim osmehom, niko ne može da joj odoli!

Ona ne igra igre kada voli. Vrlo je pažljiva i ponekad bolno iskrena
Lifestyle
08:12h Autor:
Žena u ovom znaku je boginja ljubavi: Šarmira svojim osmehom, niko ne može da joj odoli!
Foto: Profimedia

Jedna od zabluda, kada je ovaj znak u pitanju – je njen neodoljiv osmeh i šarm. Nikad ne zaboravite da je ona apsolutno šarmantna i nasmejana sa svima, te da ako želite nešto više s njom, morate se svojski potruditi. Dakle, to što vam se nasmejala, ne znači da će biti vaša…

Ona je – Vaga!

Venera, boginja ljubavi, otkriva najviše kako pristupamo vezama, romantičnim momentima i ljubavi. Njen položaj u znaku, kućama i njeni aspekti, dakle, pokazuju kako i na koji način iskazujemo ljubav.

Vaga je znak kojim vlada Venera, tako da je žena Vaga u stalnoj potrazi za harmoničnim odnosima. U ljubavi, Vaga traži ekvilibrijum, savršenu ravnotežu duha i tela, partnera koji će je obasuti papirnatim srcima i svežim cvećem. Ona uživa kada je voljena i biće potpuno posvećena svom izabraniku. Iako Vage deluju smireno i pribrano, one mogu da budu vrlo užurbane i romantične kada su opuštene. Žena Vaga ne igra igre kada voli. Vrlo su pažljive i ponekad bolno iskrene. Dakle, ovde nema igara, jer to ne bi bilo fer!

Da je kralj Solomon bio kraljica, svakako bi bio Vaga. Žena Vaga utelovljuje pravičnost, pravdu i ravnotežu. Izuzetno su društvene i imaju dara za komunikaciju. Harizmatične su, zanosne i mogu vrlo lako da osvoje ljude oko sebe. U ženi Vagi se otelotvoruje fantastičan miks racionalne logike i nestalne emocije. Uvek je otvorena za zdrav razum, logiku i dobronamerne savete za svoje greške, ali samo ako umete logično da joj ih ukažete.

Žena Vaga sa svojim svevidećim i sveobuhvatnim pogledima na svet oko nje, ostvaruje snažnu vezu sa svojim partnerom, jer će u argumentima uvek videti i drugu stranu. Njena racionalnost i hladna logika savršeno su spremni da sagledaju problem iz svih ugloova i da se uvek stave u poziciju drugih. Zato drugima može delovati da su one neodlučne, međutim, one samo sagledavaju sve uglove i mogu da se stave u svačiju poziciju. Malo se kojem drugom zodijačkom znaku ova sjajna osobina može pripisati. Potreban im je partner koji će da im da savet i podršku, a samim tim traže harmoničnu i snažnu vezu. Najviše se slažu s Blizancima i Vodolijama.

Lud, luđi, najluđi: Sa ova 4 horoskopska znaka niko ne želi da ima posla!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Muškarac Vaga u ljubavi

Vaga muškarac je neto ko je pronašao tajnu savršene harmonije. Vrlo lako se zaljubljuje. Takođe, ne voli igre i ako vam kaže da će da vas pozove, onda možete da budete sigurni da će vam telefon zazvoniti.

Tipičan muškarac Vaga želi da zadovolji i da njega zadovolje. Željan je zavođenja. Šarmantan je. Ne možete da mu odolite. Senzualan i sentimentalan ljubavnik. Očekujte totalnu romansu, krevet posut laticama crvenih ruža, upaljene mirisne sveće po čitavoj sobi. Muškarac Vaga se oseća kao kompletna ličnost jedino kada je u vezi i daće sve od sebe da to potraje. On ceni i neguje stabilnost i ravnotežu sa svojim partnerom. Nepristran i iskren, muškarac Vaga uvek će da se trudi da rečima ne povredi osobu pored sebe. Na sve moguće načine izbegavaće konflikte i sprovodiće mir u svom životu. Objektivni su, fer i uvek u stanju da vide obe strane argumenta, baš kao i žena Vaga. Ponekad se bori s neodlučnošću i njegov strah da ne donese pogrešnu odluku može da ga spreči u donošenju iste. Zgodni i šarmantni, pobraće mnoge uzdahe i poglede, gde god da se nađu.

Cilj romantičnog muškarca Vage je da zadovolji svoju partnerku u svakom pogledu. On će da stavi partnerova zadovoljstva pre svojih, što ga čini idealnim partnerom. Onaj ko prepozna tu njegovu vrlinu, svakako će biti nagrađen i to više puta. Najviše se slažu s Blizancima, Vodolijom, Strelcem i Lavom.

Najveće poštenjačine u horoskopu: Blago vama ako imate ova 3 znaka pored sebe!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Savet

Vage su vrlo romantične i uživaju u intimnim momentima. Oni koji se zaljube u Vagu, svakako traže idealnog partnera. One sanjaju da imaju jakog, ambicioznog, izuzetnog i uspešnog partnera. Još jedan savet: Vage nikako ne tolerišu agresivnost ili tenziju. Pre će sedeti i ćutati nego se raspravljati. Nemojte da ih uvlačite u bilo kakvu raspravu tokom prvog sastanka.

Kako voleti Vagu

Budite fer i širokih pogleda. Vage izuzetno cene balans, pravdu i jednakost. Nije slučajnost da im je zodijački znak upravo vaga.

Nemojte nikad da izolujete Vagu iz društva. Ona je jedan od najdruštvenijih zodijačkih znakova, iako više vole manje, intimnije grupe. Ljudi ovog znaka vrlo su ponosni na svoje uglađene i dobre manire i uživaju s manjom i odabranom grupom prijatelja.

Ovaj horoskopski znak je prava dobrica čak i na svoju štetu: Blago vama ako ih imate kraj sebe!

Vage ne daju svoje srce tako lako, ali jednom kada ga daju onda je to do kraja života. Ukoliko volite Vagu i ona vam uzvraća ljubav, vi ste izuzetno srećan čovek. One su vrlo osetljive i pazite da ih ne povredite.

Kod Vage je sve u šarmu. One se svojski trude da vam ugode i naprave romantičnu atmosferu i morate to da cenite. Obično je Vagina prva ljubav iz srednje škole, njena prava ljubav. Međutim, događa se da toga ne budu svesne jer se razdvoje, a kasnije nikom ne daju drugu šansu. Vaga se nikad ne vraća u prošlost i nema druge prilike! Ako vam da jednu, iskoristite je i ne čekajte drugu! Imate samo jednu šansu!

Mali godišnji horoskop za 2017: Saznajte na vreme šta vas čeka, spremite se za prilike i neprilike!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs