Malo poznata činjenica

Sudbina je tako htela: Ovoj ženi je Viktorija Bekam ukrala ceo život! (FOTO)

Da je bilo drugačije, danas niko ne bi čuo za Viktoriju Bekam, a problem je bio višak talenta jedne nesuđene "spajsice"
Lifestyle
21:50h Autor:
Sudbina je tako htela: Ovoj ženi je Viktorija Bekam ukrala ceo život! (FOTO)
Foto: AP / Joel Ryan

Melani Braun, Melani Čizom, Ema Baton, Geri Halivel i Viktorija Bekam činile su najpopularniji ženski bend svih vremena, Spajs grls. Međutim, malo je poznato da je umalo Viktorijino mesto zauzela još jedna Melani, piše Story.rs.

Da je bilo drugačije, danas niko ne bi čuo za Viktoriju Bekam, a problem je bio višak talenta jedne nesuđene "spajsice".

Reč je o Melani Kolomi, koja je među više stotina kandidatkinja na audiciji odabrana za članicu grupe "Spajs grls".

Ceo svet im se klanja, deci su idoli: Sablasne tajne najpoznatijih imena!

<\/div>

Nekoliko nedelja kasnije, menadžment je kontaktirao s njom i obavestio je da je došlo do promene plana, kao i da će na njeno mesto doći mlada pevačica Viktorija Adams - ista ona koju danas znamo kao Viktoriju Bekam, vlasnicu sve uspešnije modne imperije.

Razlog za to zbog čega je Melani zamenjena Viktorijom je, pomalo, bizaran: rečeno joj je da peva isuviše dobro, zbog čega bi mogla da zaseni ostale članice grupe.

Ona je za britanski Mirror rekla da sve do 1996 - dve godine kasnije - nije ni shvatala kakva joj je prilika promakla.

"Mislila sam da od toga nije bilo ništa, s obzirom na to da su prošle dve godine i o njima nisam čula ništa. A onda sam ih videla na TV-u. To je bila grupa čiji sam član umalo postala", otkrila je Melani.

Najveća uvreda za princezu Dajanu: Tajne isplivale, šta je sve preživela u braku sa Čarlsom!

<\/div>

Koloma danas ima 41 godinu i radi u britanskoj nacionalnoj službi za zdravstvenu zaštitu. Još uvek se bavi i pevanjem - nastupa s bendom The Decanters na venčanjima i kruzerima.

Naravno, žal za propuštenom prilikom još uvek postoji.

"U nekom drugom životu, ja bih bila Viktorija Bekam, udala bih se za fudbalera, oblačila skupu odeću i avionom proputovala ceo svet. Nisam imala pojma koliko malo je falilo da budem u najvećem ženskom bendu svih vremena. Umesto toga, radim u javnoj službi za zdravstvenu zaštitu. S vremenom sam shvatila da treba da prihvatim da su njih birali zbog izgleda, a ne zbog glasa", kaže Melani i dodaje:

"Zato ništa ne zameram Viktoriji, ona je postala jedna od najuspešnijih žena na svetu. Divim joj se. Ali lagala bih kad bih rekla da nije bilo trenutaka kada sam želela da zamenimo mesta. Bilo mi je smešno kada je rekla da je ponekad pevala sa ugašenim mikrofonom", zaključila je Melani.

16 lekcija vrhunskog stila Viktorije Bekam: Modni priručnik za svaku ženu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs