Pogledajte

Četiri Beograđanke priznale: Ovako smo telo vratile u top formu! (VIDEO)

Četiri Beograđanke su priznale tajnu svoje vitke linije i savršenog tela uprkos činjenici da jedu kao jedan prosečan drvoseča
Lifestyle
07:50h Autor:
Četiri Beograđanke priznale: Ovako smo telo vratile u top formu! (VIDEO)
Foto: You Tube / Printscreen / Tempo

Znate onaj tip žena koji izgledaju fenomenalno: čvrste grudi, zaobljena guza, nula celulita? One doručkuju pecivo, u ponoć ih možete videti kako uživaju u lokalnom fastfood restoranu. Za to vreme vi ispijate jednu, jedinu za danas šolju kefira i tvrdite kako baš i niste gladne?

Tajna njihovog izgleda je napokon otkrivena. Četiri Beograđanke su priznale tajnu svoje vitke linije i savršenog tela uprkos činjenici da jedu kao jedan prosečan drvoseča.

Ovo su njihove priče:

“Moja keva već godinama odbija da pije česmovaču, pa mi zato svaki dan “naručuje” balon vode. Zbog toga ja svaki drugi dan izlazim na sedmi sprat noseći po dva galona vode, zanči ukupno 12l”, priznala je Vesna (52).

“Imam kćerkicu od dve godine. Već godinu dana njoj je glavna zanimacija da je uzmem u naručje i istog momenta spustim na pod. Pošto sam postala “živi tobogan” nemam ni grama viška, a ruke su mi po prvi put u životu zategnute”, izjavila je Vanja (32).

“Negde sam pročitala da sat vremena usisavanja troši 300 kalorija. Pošto sam “luda” za čistoćom to mi je došlo kao savršen izgovor za svakodnevno usisavanje nevidljivih mrvica. Posle toga se osećam tako dobro, kao da sam pretrčala kilometre”, iskrena je Kristina (27).

“Kad me neko pita u kom kraju Beograda živim, svima kažem u "Bogu iza leđa". I to ne bi bio problem da mi prvo autobusko stajalište nije udaljeno kilometar i po od kuće. A, ni to ne bi bio problem kada bih bar jednom krenula na vreme. A, čak ni to ne bi bio problem, kada ne bih imala bratanicu koja ne bi baš kad treba da krenem imala još nešto da mi kaže, kada baš tad ne bih morala da tražim telefon koji mi je zapravo u ruci, primetila da sam se umazala maskarom, zaboravila da isključim šporet... I tako vam ja svaki dan trčim po kilometar i po kao da me đavo juri. Nije ni čudo što sam mršava, ali je čudo što zapravo svuda stignem na vreme”, podelila je svoju tajnu Biljana (25).

Ako vaša čelična volja da smršate i nije baš toliko čelična, u videu ispod, pronađite inspiraciju u ovim damama koje su čvrsto rešile da stignu do svog cilja:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs