Entoni Burden

Kuvar koji jede skoro sve: Ovo je jedina hrana koju nikada neće okusiti!

Ta hrana nije ni naročito loša, ni otrovna, već samo po ovom kuvaru besmislena
Lifestyle 12.07.2016. - 09:33h Autor: bizlife.rs
Foto: Printscreen/ Youtube/ Robert Keller

Entoni Burdena, koga možete videti na kanalu „24 kitchen“ u emisiji „No reservations“, prati reputacija da je probao… pa skoro svu hranu, i to barem jednom.

 

Od očiju foke na Arktiku, do baluta (embrion patke ili pileta koji je skuvan i jede se u ljusci, to je hrana koja se može naći na ulicama Filipinima), do meksičke nenormalno ljute pite.

 

Ne zazire od toga da proba nešto što bi drugima bilo u najmanju ruku – gadno. Ali, postoji nešto što ne bi više nikad jeo – pored islandske, fermentisane ajkule i rektuma Namibijskog vepra, to je hrana koja se dobija u avionu.

 

U razgovoru za emisiju „Bon Appetit“, Burden je otkrio da nikada ne jede hranu na avionskim putovanjima, kojih ima mnogo jer putuje svetom uzduž i popreko.

 

Po receptu Džejmija Olivera: Kako da smršate 12 kg! (RECEPT)

 


 

"Nikada se niko nije osetio bolje nakon obroka u avionu. Mislim da ljudi jedu u avionu samo zato što im je dosadno. Ne jedem u avionu, volim da stignem gladan."

 

Čak i kada putuje iz Njujorka, do Tokija ili do Novog Zelanda, Burden odbija da jede, ponekad kako kaže naruči dosta sira i još više pića.

 

Možda bi avionske kompanije trebalo da razmisle o serviranju kobrinog srca koje i dalje kuca, jer je to nešto što je ovaj autor i šef sigurno jeo.

 

Ovako je nastala Karađorđeva šnicla: Ručak koji se obožava! (RECEPT)

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...