Neverovatna transformacija

Sa 140 kg bio na korak od smrti: Jedna promena mu je spasila život! (VIDEO)

Erik je bolovao od dijabetesa tipa 2, izuzetno visokog nivoa holesterola i imao je visoki krvni pritisak. A onda mu je jedna odluka drastično promenila život
Lifestyle
20:24h Autor:
Sa 140 kg bio na korak od smrti: Jedna promena mu je spasila život! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook / SFGate

Lekar je Eriku O'Greju 2010. rekao da kupi grobno mesto ako ga već nema, jer će mu sigurno trebati u sledećih pet godina. Naime, on je imao preko 140 kilograma, dijabetes tipa 2, izuzetno visoki nivo holesterola i visok krvni pritisak.

Ali, još je ovde jer mu je pas iz azila spasao život. On je dokaz da se promenom životnih navika ne samo produžava život, već neizmerno menja njegov kvalitet.

Imao 165 kg, sada ga upoređuju sa Bredom Pitom: Neverovatna transformacija mladog pevača! (FOTO)

Erik je dotakao dno tokom avionskog leta koji je zbog njega odložen, jer nisu imali nastavak za pojas u koji bi on stao, a čovek pored njega mu je s gađenjem rekao: "Propustiću svoj sastanak jer si ti predebeo!"

Tada je odlučio da je krajnje vreme za drastičnu promenu. Pozvao je nutricionistkinju koja mu je rekla da odmah nabavi psa. Na taj način bi imao obavezu da se kreće. U azilu je tražio psa sličnog sebi - sredovečnog i gojaznog. Čim je ugledao Pitija, odmah je znao da će postati najbolji prijatelji. Pešačili su najmanje sat i po vremena svakog dana i uz promenu ishrane za godinu dana je smršao preko 63 kilograma.

Sa 19 godina je imala 140 kg: Kako je ova žena smršala 70 kg! (FOTO)

Sve u njegovom životu se drastično poboljšalo. Prestao je da pije lekove i više nema dijabetes. I Piti je smršao neverovatnih 11 kilograma. Zajedno su uspeli u tome i bilo je to poput čuda. Obojica su imali slične priče - nisu imali prijatelje, a nakon promene Piti je postao ponosan pas.

"Gledao me je kao da sam najbolja osoba na svetu. Odlučio sam da želim da postanem osoba kakvom me je smatrao", rekao je Erik o svom voljenom psu. Pitiju je vremenom otkriven kancer, a veterinari nisu ništa mogli da učine. Erik je jednog dana samo legao pored njega i osetio kako ga napušta život.

"Sedeo sam i držao ga. Mnogo sam ga voleo. Još uvek ga nisam preboleo", priča sa suzama Erik. Šest meseci kasnije, ponovo je odlučio da usvoji psa. Džejk je potpuno drugačiji od Pitija, Erik i on stalno trče i sada se spremaju za maraton.

Pas je spasao od nasilnika: Dečko je godinama tukao, a onda je jedno štene promenilo sve! (FOTO)

Pogledajte njegovu dirljivu priču i fantastičnu transformaciju:

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs