Da budete još srećniji

Večeras je pun Mesec: Evo kako da iskoristite njegovu energiju za ispunjenje želja!

Pun Mesec sa sobom nosi ogromnu količinu energije i zato morate da budete u mirnom stanju. U suprotnom, to kod vas neće proizvesti pozitivan efekat
Lifestyle
01:48h Autor:
Foto: Shutterstock

Sve što se događa u vašem telu, umu i duhu biće tokom punog Meseca pojačano. Ukoliko ste se malo naljutili, naljutićete se više. Ukoliko ste srećni, bićete još srećniji. Ova energija je izuzetno jaka i zato treba znati usmeriti je na pravi put. Sledećih pet Feng šui saveta (za dva dana pre i dva dana posle punog Meseca) će vam pomoći da pravilno iskoristite njegovu energiju, piše Lovesensa.rs.

1. Suzdržite se

Nemojte ulaziti u prepirke, rasprave, svađe, nemojte se ljutiti. Pun Mesec je vreme kada treba da budete mirni, da pustite neke stvari. To je vreme kada - dišući duboko - treba da prođemo kroz poteškoće i oprostimo drugima koji greše.

Ukoliko ne možete, a da ne raspravite nešto sa nekim, makar se potrudite da se to dogodi bar dva dana posle punog Meseca. Sve što se sada dogodi biće preuveličano. Zato se trudite da održavate balans i dobru energiju.

Privucite novac u noći punog meseca: Izađite napolje i izgovorite ovu mantru!

2. Mislite pozitivno

Svakako treba misliti pozitivno, ali posebno tokom perioda kada je pun Mesec. Samo nemojte preterivati, jer tokom ovog perioda sve je preuveličano, pa se i vaše pozitivne misli mogu umnožiti do te mere da izgubite realističan pogled na sve oko sebe.

Samo pet minuta pozitivnih misli dnevno je sasvim dovoljno da "pregurate" dan. Na primer, možete se pismom zahvaliti univerzumu na svemu što imate. Možete da stanete pred ogledalo i pohvalite se. Možete prošetati i primetiti lepotu vašeg okruženja.

Staro narodno verovanje: Kako da oterate nesreću pomoću prstena!

3. Maštajte

Zamislite kako vam se ostvaruju svi snovi. Period punog Meseca je odličan za unapređivanje ove tehnike. Razmišljajte o svojim ciljevima i zapisujte ih sve na papir. Takođe, ovo je odlično vreme za kreiranje tabele želja.

Zalepite na tablu sve svoje želje. Potrudite se, neka bude vesela, šarena i slikovita. Sve vreme provedeno u maštarenju o ispunjenju ciljeva u ovom periodu će samo doprineti ispunjenu.

4. Meditirajte

Možete meditirati sami ili u grupi. Pošto nas pun Mesec obasipa tolikom energijom, meditacija će vam biti od velike pomoći da ostanete mirni.

5. Pošaljite malo dobre energije onima kojima je potrebna

Kada prođe najveći talas energije punog Meseca, pošaljite malo dobre energije, oproštaja i dobrote prijateljima, porodici, kolegama, pa i potpunim strancima. Pošaljite i nešto mirne energije na mesta na kojima pate, na kojima su gladni, koja su zahvaćena ratom. Potrudite se da energiju šaljete iz srca.

Staro verovanje protiv siromaštva: Tajna veza između novčanika i bogatstva!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...