ASTRO PROGNOZA

POSLEDNJI PUN MESEC U OVOJ GODINI BIĆE I NAJMOĆNIJI: Ovim znakovima će se dešavati samo lepe stvari!

Zvezde su nam naklonjene

Zanimljivosti
Autor:
POSLEDNJI PUN MESEC U OVOJ GODINI BIĆE I NAJMOĆNIJI: Ovim znakovima će se dešavati samo lepe stvari!
Foto: Shuterstock

Poslednji pun Mesec u 2021. godini očekuje nas 19. decembra i biće u znaku Blizanaca. Pozicioniran je naspram "galaktičkog centra", prostora koji se smatra za srce Univerzuma. Kada je Mesec u ovoj poziciji, očekuje nas snažna energija koja podiže našu svest i pomaže nam da otkrijemo nešto novo o sebi, svojim potencijalima, talentima, ali i nedostacima, piše Lovesensa.

Sledi nam periodlepih dešavanja, a naročito srećni će biti Blizanci i Škorpije.

Pun Mesec karakteriše izvlačenje različitih stvari iz nas. Ova lunarna faza podstiče nas da zaživimo na nekom zaboravljenom polju snova i otkrijemo u kojim poljima života treba da pronađemo više svetlosti. Za vreme punog Meseca u Blizancima saznajemo šta smo to naučili, a šta nismo rešili za vreme pomračenja Meseca 19. novembra. Prisetite se perioda od pre mesec dana i razmislite - šta je tada bilo ključno, o čemu ste razmišljali, na člemu ste radili? Sada ćemo uspeti mnoge stvari jansije da vidimo.

Jupiter, planeta obilja, veoma je aktivan pod ovim punim Mesecom. Jupiter uvećava i množi sve čega se dotakne, ali takođe ima dar da nam omogući da sagledamo stvari pozitivnije. Kako se naša perspektiva širi, možemo se otvoriti za više mogućnosti, više rešenja i bolje poglede na stvari. Šta god da nas je mučilo tokom pomračenja, Jupiter sada obećava da će doneti širi pogled na stvari i pozitivniji duh.

Koristite energiju punog Meseca da povećate dimenzije svog uma i sagledate stvari iz šire i svetlije perspektive. Znajte da ovaj pun Mesec osvetljava rešenja koja tražite, samo treba da imate otvoren um i poverenje.

Pošto je pun Mesec u znaku Blizanaca, ovo predstavlja ravnotežu između fizičkog i duhovnog. Sada sagledamo stvari iz oba ugla i to nam može nam pomoći da pronađemo odgovore koje tražimo. Ovo je poslednji pun Mesec u 2021. godini, pa je pravo vreme da pogledamo šta želimo da eliminišemo. Osvestite koje to stvari, navike ili ljude ne želite da prenesete u 2022. godinu. Dok pun Mesec u Blizancima nosi neke moćne galaktičke energije i nešto Jupiterove pozitivnosti, na kosmičkom nebu se pripremaju drugi događaji koji bi mogli da utiču na energije koje doživljavamo u ovom trenutku.

BIKOVI SU ODANI DO KOSKE, JARČEVI AMBICIOZNI, VODOLIJE OBJEKTIVNE: 7 najboljih stvari kod svakog horoskopskog znaka!

devojka, pun mesec, astrologija, horoskop
foto: Shutterstock

Ubrzo nakon vrhunca punog meseca, Venera, planeta ljubavi, odnosa i novca, postaje retrogradna. Retrogradna Venera može uzdrmati stvari i odnose u vezi sa ljubavi i emocijama u našim životima. To ne mora biti samo naš odnos pema drugima, već i naš odnos prema novcu i stvarima koje cenimo. Pošto je Venera retrogradna u blizini Plutona, planete moći, možda ćemo pronaći novi osećaj moći i samopouzdanja. Možemo se osećati sigurnije i smelije kada je reč o donošenju odluka - najvažnije je da slušate šta vam govori srce. Međutim, ova dinamika Venere i Plutona može da ukaže šta ne možemo da kontrolišemo, odnosno št je vam naše moći. Ali, važno je da i kada nam neke stvari klize iz ruku, najpre pokušamo da zadržimo ravnotežu.

Pored energije Venere i Plutona, imamo i Saturn i Uran koji se spremaju da formiraju poslednji kvadrat ove godine. To se može manifestovati kao pritisak između slobode i granica, ali i kao nemir. Saturn želi da poštujemo pravila i uskladimo se, dok Uran želi da razmišljamo van okvira i radimo stvari drugačije. Saturn predstavlja prošlost, dok Uran predstavlja budućnost. Da bismo uravnotežili ove energije u našim životima, moramo da postanemo svesni lekcija i mudrosti naše prošlosti, dok se otvaramo ka budućnosti i novim mogućnostima koje su pred nama.

Moguće je da ćete morati proihvatiti neke promene i novine, pa čak i kada je reč o nekim zastarelim radnjama i rutinama. Kako da se oslobodite loših navika ako vas blokiraju pod punim Mesecom? Vreme je da govorite, ništa ne tajite, posebno ne od sebe, i izrazite svoje mišljenje! Ovo je trenutak apsolutne slobode u kojoj će se mnoge stvari otkriti, ali istina na kraju 2021. godine može značajno pomoći da kreiramo mnogo bolju budućnost u 2022. godini!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs