FENG ŠUI

VEROVANJE KAŽE: Ako stavite OVO u novčanik, novac ćete privlačiti kao magnet!

Ispoštujte ovaj korak i novac vam nikad neće faliti

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Fng šui, stara kineska tehhnika uređenja doma i privlačenja pozitivne energije, može se primeniti i na novčanik. Veruje se da ukoliko u njemu nosite račune, istrošene kartice, zgužvan novac i nepotebne stvari, onda privlačite lošu energiju i nepovoljnu finansijsku situaciju, piše Lovesensa.

S druge strane, postoje i predmeti koje je poželjno nositi u novčaniku u svakom trenutku, jer se veruje da oni šire pozitivnu energiju i privlače novac.

Sigurno ste negde videli feng šui figuru žabe koja sedi na kovancima i za koju se veruje da privlači novac, ili je možda i vi imate u svojoj kući. Ona se drži u domu najčešće na ulazu ili na radnom stolu, a prema feng šui pravilima možete ovaj feng šui magnet za obilje staviti u novčanik.

Pare, Novac, Novčanik, Metalni novac, Kovanice
foto: Shutterstock

To ne znači da figuru žabe treba da nosite u novčaniku ili torbi, već se veruje da sličica feng šui žabe koju držite u novčaniku može podstaći privlačenje novca.

Takođe, možete nabaviti i feng šui kovanice za koje se, takođe, veruje da imaju moć da privlače pozitivnu energiju.

Još jedna preopruka za novčanik i privlačenje novca jeste da novčanik bude crvene boje. Crvena simbolizuje uspeh, pobedu, napredovanje i bogatstvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...