Poslušajte savete

Zašto zakon privlačenja ne radi za vas: Evo u čemu je caka!

Pokušajte da odreagujete na najbolji mogući način - svaki put će biti lakše, bolje, brže, spontanije
Lifestyle
08:44h Autor:
Zašto zakon privlačenja ne radi za vas: Evo u čemu je caka!
Foto: Shutterstock

Mnogo ljudi se žali kako znaju puno o zakonu privlačenja, o moći ljudskog uma i ljudske misli, kako su pročitali gomile knjiga i jasno im je u potpunosti kako cela stvar funkcioniše, ali nikako da im krene. Pitaju se u čemu je caka.

Svi mi znamo da kad se iznerviramo, pre nego što odreagujemo treba da izbrojimo do deset (neki možda mi i do 100), ali to ne radimo. Naprotiv, još žurimo da što pre osujemo paljbu, dok se nismo ohladili i predomislili.

Svi mi znamo da treba da mislimo pozitivno da bismo privukli dobro, ali opet gledamo trilere, krimi priče i sapunice, jer volimo taj osećaj drame, da zaplačemo ispred malih ekrana. Svi mi znamo da ako hoćemo da oslabimo treba da držimo dijetu i vežbamo, ali nikako da se nakanimo.

I svi veoma dobro znamo da ako želimo bilo kakve vrste promena u našim životima, moramo početi od sebe, ali uvek radije drugima sudimo, tražimo i uveličavamo njihove mane, a umanjujemo svoje. Mislimo kako mi i nismo tako loši, ali drugi jesu, oni treba da se menjaju...

Da vam 2016. bude najbolja godina do sada: 13 stvari koje morate da ostavite za sobom!

Ako želite da vam život postane lakši i lepši, morate konstantno raditi na sebi, svaki, baš svaki dan!

Ako već znate da treba da gajite pozitivne misli, onda ih gajite. Pecajte sebe tokom dana i svaku negativnu misao pretvorite u pozitivnu. Ako već znate da treba da se molite ili meditirate, ustanite, ako treba, 15 minuta ranije svaki dan i odradite to.

Ako ste već naučili da treba da promenite svoje reakcije na životne situacije, onda kad se nešto neprijatno desi, zastanite, sačekajte, dobro razmislite. Pokušajte da odreagujete na najbolji mogući način. Svaki put će biti lakše, bolje, brže, spontanije.

Svaki dan po malo. Svaki mesec po tridesetak dana. Svake godine po dvanaest meseci truda. Nakupiće se.

Eto, u tome je caka!

On ima 100 godina i život za poželeti: Sreću je postigao tako jednostavno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs