Neverovatno

Izgubila 63 kilograma, uvrede su samo stizale: Devojka pobedila negativne ljude ovim potezom! (FOTO)

Uprkos njenim naporima i tome što je gubila kilažu neverovatnom brzinom, društvene mreže su bile preplavljene negativnim komentarima o njenom izgledu
Lifestyle
15:32h Autor:
Izgubila 63 kilograma, uvrede su samo stizale: Devojka pobedila negativne ljude ovim potezom! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Seabrook715

Stefani Sebruk je dvadesetosmogodišnja devojka koja je na instagramu dokumentovala svoj gubitak čak 63 kilograma. Međutim, naišla je na negativne komentare od strane njenih pratilaca.

Naime, Stefani je težila neverovatnih 152 kilograma 2012. godine, ali je uz pomoć ličnog trenera naterala sebe da izgubi 63 kilograma tako što je dnevno pešačila tri do četiri kilometra.

Uprkos njenim naporima, na Instagramu je konstantno dobijala negativne komentare na konto njenog tela. Pre nego što je otišla na operaciju zatezanja kože na stomaku, Stefani je sve negativne komentare koje je dobijala od ljudi ispisala na svom telu.

Poslastičarka smršala 40 kilograma: Jela sam sve što volim, evo i kako! (FOTO)

Kada je operacijom uklonila višak kože koja se stvorila kada je smršala, Stefani je uklonila i sve negativne komentare.

"Pre operacije zatezanja kože na stomaku, mama mi je predložila da sve negativne komentare o meni napišem na toj koži. Tako kada je budu uklonili da tako uklone i te komentare. Ideja je bila da prestanem da obraćam pažnju na ljude koji žele da me povrede," navela je Stefani.

"Ta operacija mi je potpuno promenila život. Sada bih mogla i gola da se šetam okolo, eto toliko sam se oslobodila kompleksa," rekla je ona.

Kako sam smršala 36 kilograma za godinu dana: Pobedila samu sebe! (FOTO)

Sada je ponosna na sebe i na svoj ožiljak koji je podseća na to šta je postigla u životu.

Poslednje dve godine ona je iz dana u dan delila svoju priču o naporu koji ulaže da smrša, a sada je i sama postala lični trener.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs