Srećan kraj

Udes je najbolja stvar koja mi se desila: Kako je saobraćajka promenila život manekenki! (FOTO)

Šest meseci nije mogla da stane na noge, ponovo je učila da hoda, ali iz svega toga izašla je snažnija nego pre. Pronašla je smisao svog života - posao koji je raduje i ispunjava
Lifestyle
15:30h Autor:
Udes je najbolja stvar koja mi se desila: Kako je saobraćajka promenila život manekenki! (FOTO)
Foto: Facebook / Reneerobynphotography

Kanađanka Rene Robin radila je kao model čija se karijera naglo zaustavila nakon teške saobraćajne nesreće. Šest meseci nije mogla da stane na noge, ponovo je učila da hoda, ali iz svega toga izašla je snažnija nego pre. Pronašla je smisao svog života - posao koji je raduje i ispunjava.

Svaka čast: Ne može ni da se oblači, ni da se češlja, a ostvarila svoj san! (VIDEO)

<\/div>

Sve je počelo dok je šest meseci nakon nesreće nepokretno ležala u krevetu. Počela je da se igra s digitalnom fotografijom, da sređuje fotografije i slično. I sama se iznenadila otkrivši koliko joj to dobro ide i koliko je ispunjava.

Poginula bih da nemam ovoliko velike grudi: Kako je Sara preživela udes! (VIDEO)

<\/div>
Nakon oporavka je ponovno sela na svoj motor, ali ovoga puta je krenula sasvim drugim životnim putem. Odlučila je da putuje svetom, da fotografiše, sređuje fotografije u mistične prizore i da ih pokaže svetu. Kaže da je mogla da dopusti da je ta nesreća uništi, ali to nije želela. Odlučila je da za nju život neće da stane, piše Daily Mail.

Fotografija koja je uzburkala javnost: Sofija Loren otkrila dugo čuvanu tajnu! (FOTO)

<\/div>

"Kamion me je pregazio 13. avgusta 2010. godine dok sam na motoru išla na posao koji sam mrzela. Za ono što mi se tada činilo kao nešto najgore što je moglo da mi se dogodi u životu, ispostavilo se da je moj najveći blagoslov. Saznala sam ko su mi pravi prijatelji i otkrila koliko sam ustvari odlučan i pozitivan čovek. Bol mi nije bio najgora stvar, učenje da hodam bila je prava avantura. Još uvek me boli svaki dan, ali to je u redu. Sve to me je podsetilo koliko je život nepredvidljiv i zahvalna sam za sve, svakog dana. Nije nesreća to što nas određuje, već to kako se s time nosimo", napisala je na svom Fejsbuk profilu.

Prešli granicu zdravog razuma: Ovakve blizance još niste videli! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs