Obratite pažnju

Kako da pobedite nervozu i loš dan: 7 korisnih saveta!

Loše stvari uvek je najbolje da podelite sa nekim
Lifestyle 22.09.2015. - 16:36h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Svi imamo loše dane, ali tu su uvek stvari koje bi trebalo da zapamtite baš tada. Prihvatite ovih 7 saveta kako biste popravili raspoloženje u takvim situacijama:

 

1. Izbacite sve iz sebe

 

Takve stvari je uvek najbolje da podelite s nekim. Roditelji, prijatelji ili partner poslužiće kao odlična terapija. Sve je bolje od zadržavanja problema u sebi.

 

Mnogo ozbiljnije od glavobolje i umora: Najgore posledice hroničnog stresa!

 

2. Najdraža serija ili film

 

Jedna od takođe dobrih stvari u takvim situacijama uključuje to da sednete, opustite se i pogledate svoju omiljenu seriju ili film, pa makar po stoti put.

 

3. Izlazak s prijateljima

 

Kad dođu takvi dani, naučite ko su ljudi koji će vam izmamiti toliko potreban osmeh na lice. Okrenite njihove brojeve, oni su idealni za momentalno podizanje raspoloženja.

 

Svako mora da pročita: Kad padnete na dno, 3 načina da se izvučete iz krize!

 

4. Zagrljaj bolje polovine

 

Naučno je dokazano da zagrljaj ima terapijsko dejstvo, posebno od osobe koja nam je draga. Problemi tako sigurno neće da nestanu, ali će barem da se učine lakšim.

 

5. Uživanje u zabranjenom zadovoljstvu

 

Svako od nas ima jedno ili više takvih zadovoljstava. To može da bude čokolada za vreme dijete i treninga ili nova haljina za vreme štednje. Kad dođe lošije vreme nego inače, sve je dozvoljeno.

 

 

6. Ples

 

On je vrsta fizičke aktivnosti, a kada vežbamo naše telo proizvodi više endorfina, hormona sreće. Slušalice na uši i najdraža stvar na "riplej".

 

7. Razmazite se

 

Vruća kupka, manikir, pedikir. Teško je da se u takvim situacijama osećate dobro u sopstvenoj koži, a ovako ćete sigurno da se osećate bolje.

 

6 životnih odluka zbog kojih nikada nećete zažaliti: Sreća je stvar ličnog izbora!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...