Da li se slažete?

Budite svesni šta možete: Ove stvari čine dobar život!

Nećete biti srećni ako ne stvarate, jer život nije odmor
Lifestyle 12.08.2015. - 11:27h Autor: bizlife.rs
Foto: Shutterstock

Cilj života nije dobra plata, mercedes, pun račun u banci ili vile. Cilj života je živeti dobar život, a on treba da sadrži sledeće elemente.

 

1. Produktivnost

 

Nećete biti srećni ako ne stvarate, jer život nije odmor. Da, moramo se odmarati ali samo onoliko koliko nam je potrebno da skupimo snagu za dalju produktivnost. Isto kao i sa sejanjem, zemljištem i plodovima - budite svesni šta možete da uradite. Osetite da doprinosite zajednici.

 

2. Dobri prijatelji

 

Prijateljsvo je jedan od najvećih sistema podrške na svetu, tako da nemojte zaboraviti da ga razvijate. Prijatelji su oni divni ljudi koji znaju sve o vama, a i dalje vas vole. Prijatelji mogu biti i „privremeni prijatelji“ sa kojima ćete se lepo provoditi ali nećete imati dublji odnos.

 

Dogodilo se u manastiru Ostrog: Čuda svetog Vasilija!

 

3. Vaša kultura

 

Jezik, muzika, svečanosti, tradicija i odelo. Sve je to veoma bitno i treba da ih održavate u životu. Jedinstvo svih nas koje kada pomešamo donosi vitalnost, energiju, moć, uticaj i ispravnost u svetu.

 

4. Duhovnost

 

Pomaže da se formira temelj porodice koja gradi naciju. Učite, praktikujte i delite znanje, ne budite nemarni po pitanju svoje duhovne prirode. To je ono što mi jesmo, deo nas koji nas razlikuje od životinja.

 

6 karakteristika mentalno jakih ljudi: Dovedite i vi život u red!

 

5. Ništa ne propustite

 

Idite gde god možete. Kupite kartu za sve događaje koje možete da priuštite. Iskusite sve što vam duša želi. Živite zdrav život, ako dobro živite dobro ćete i zarađivati. Sreća će se videti u vašim očima i čuti u vašem glasu, delovaćete magično.

 

6. Vaša porodica i uži krug ljudi

 

Investirajte u njih i oni će investirati u vas. Inspirišite se međusobno i uvek vodite računa o detaljima. Ne postoji veća vrednost od porodične ljubavi. To su osobe koje će uvek biti tu za vas i koje će vam u teškim danima, bez obzira na sve, pružiti ruku. Njihova ljubav i energija vas prati svuda i događaji sa njima biće vam najlepše životne uspomene.

 

Žena se vratila sa onog sveta i otkrila: 12 saveta za život bez kajanja! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...