Dostigla cenu od 801.000 dolara

Studentkinja (27) prodala nevinost na aukciji: Nakon toga šokirala sve!

Mnogi su podržali Elizabet na ovom putu i nisu je osuđivali. Naprotiv, sa mnogih strana stizale su joj poruke da ima pravo da sa svojim telom radi šta hoće. Međutim, niko od njih nije ni slutio šta se u stvari krije iza ove priče
Lifestyle
20:04h Autor:
Studentkinja (27) prodala nevinost na aukciji: Nakon toga šokirala sve!
Foto: Shutterstock

Devojka koja se predstavila kao Elizabet Rejn, o kojoj se nije znalo ništa sem da je 27-godišnja studentkinja medicine, odlučila je da proda nevinost kako bi platila sebi školovanje. Na internet aukciji je njena nevinost dostigla neverovatnih 801.000 dolara!

"Za slučaj da još uvek niste upućeni, ja sam senzualna, odličnog izgleda, obrazovana i harizmatična Amerikanka. Da li sam vam spomenula da sam devica? Da, tako je: a sada sam donela smelu (ali ne i nepromišljenu) odluku da svoju nevinost prodam na aukciji. Nadam se da sam vas zaintrigirala", napisala je Elizabet na svom sajtu.

Ispovest 26-godišnje device: Ponekad se pitam da li čekanje uopšte ima smisla!

Foto: Ilustracija/Shutterstock
Foto: Ilustracija/Shutterstock

Nakon završene aukcije, cena njene nevinosti dostigla je 801.000 hiljadu dolara, a Elizabet je preduzela sve neophodne mere opreza tokom "prodaje", kako bi osigurala sebi bezbednost i da bi izbegla stres. Iznenađujuće, ali mnogi su podržali Elizabet na ovom putu i nisu je osuđivali. Naprotiv, sa mnogih strana stizale su joj poruke da ima pravo da sa svojim telom radi šta hoće.

Međutim, niko od njih nije ni slutio šta se u stvari krije iza ove priče. Nakon završetka aukcije, Elizabet je počela da menja mišljenje i pooštrila je svoj stav, piše britanski Metro.

Nikada nije imala seks: Ovako izgleda život u potpunom celibatu!

Foto: Ilustracija / Thinkstock
Foto: Ilustracija / Thinkstock

"Više me ne zanimaju pare. U pitanju je to kako društvo nastavlja da kontroliše seksualnost žena vezujući je za ženski moral", nedavno je napisala Elizabet. Sprdnja ili nešto više - mnogi su se zapitali, a evo šta im je ona poručila:

"Obaveštavam vas da uslovi aukcije neće biti ispunjeni. Uz podršku mog menadžmenta i najvećih ponuđača, odlučila sam da stavim tačku na ovu nesrećnu epizodu i da se fokusiram na studije. I dalje imam jaka uverenja po pitanju nevinosti, prostitucije i prava žena da rade šta god hoće sa sobom, ali školovanje mi je prioritet (kao što mi je bilo celog života). Više me nije briga za aukciju. Ovu odluku sam lako donela", napisala je Elizabet.

Plaćaju ga da ima seks sa prostitutkama: Mnogi mi zavide kako zarađujem novac!

Ova njena poruka izazvala je gnev svih koji su mesecima pratili šta se dešava sa njom, jer je privlačila pažnju medija prodavajući nevinost, a zatim se preko noći povukla. Da li zaista samo želela da bude u centru pažnje, ili da na ovaj način predstavi problem ženske seksualnosti u današnjem društvu - ne zna se, niti će u skorije vreme da se sazna, jer njen sajt više ne postoji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs