Baš je briga šta ko kaže

U inat svima koji veličaju mršavost: Instruktorka joge pomera standarde lepote! (FOTO)

Jedina osoba koja može da kontroliše vaš život ste vi sami. Zato volite sebe i verujte u sebe, živećete mnogo kvalitetnije - poručuje Jasmin
Lifestyle
23:18h Autor:
U inat svima koji veličaju mršavost: Instruktorka joge pomera standarde lepote! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Mynameisjessamyn

Devojka po imenu Jasmin Stenli (Jessamyn Stanley) definitivno pomera granice kada su u pitanju standardi lepote!

U inat onima koji propagiraju bolesnu mršavost i kojima je lepa jedino ona devojka na kojoj sve izgleda kao na vešalici, Jasmin je odlučila da bez stida na društvenoj mreži Instagram pokaže svoje telo u svom sjaju, sa svim nesavršenostima.

Fatalne lepotice Zodijaka: Ovih 5 dama svet bacaju pod noge! Da li ste na spisku?

A photo posted by Jessamyn (@mynameisjessamyn) on Sep 18, 2014 at 4:08pm PDT

Ono zbog čega se Jasmin još izdvojila, jeste to što ne izgleda kao tipična devojka koja se bavi jogom - ona ima primetan višak kilograma, ali to je ne sprečava da vežba i usavrši svaku joga pozu do tančina.

"Na mojim časovima ima svega - znojenja, smeha, baš svih osećanja koja se javljaju kod čoveka, jer želim da polaznicama pružim okruženje u kojem će se odlično osećati u svojoj koži", otkriva Jasmin, koja svojim učenicima prenosi znanje iz oblasti joge, ali ih i na svom primeru uči kako da vole sebe.

Zovu je najružnijom srećnicom - Žena Hju Džekmena nakon 20 godina ćutanja! (FOTO)

A photo posted by Jessamyn (@mynameisjessamyn) on Nov 30, 2014 at 7:09pm PST

"Kada je reč o fizičkom izgledu, naše društvo je potpuno poludelo. Nijedno koje ne liči na telo manekenke sa zapada jednostavno se ne priznaje. Zato uvek govorim ženama da ne šalju same sebi negativnu energiju opterećujući se takvim mislima. Ta negativna energija je kriva za sve ono loše što se dešava u telu", istakla je ona.

Jasmin za sebe kaže da zna da ne izgleda savršeno, ali da je to prosto ono što joj je dato. Pored redovnog vežbanja i kontrolisane ishrane, njeno telo je jednostavno takvo i nema razloga da zbog toga samu sebe kažnjava.

Evo zašto je ona tako lepa: Ima 39 godina i obratila se svim ženama sveta!

A video posted by Jessamyn (@mynameisjessamyn) on Apr 8, 2015 at 8:21pm PDT

"Jedina osoba koja može da kontroliše vaš život ste vi sami. Zato volite sebe i verujte u sebe, živećete mnogo kvalitetnije", zaključila je Jasmin, koja na Instagramu ima podršku skoro 60.000 ljudi i koji, poštujući Jasminin rad, izazivaju mršavice da izvedu neku od vrlo zahtevnih joga poza, koje su za Jasmin samo još jedan pokret u nizu.

Joga kao lek: Magična formula 166 čuva srce! (FOTO)

A photo posted by Jessamyn (@mynameisjessamyn) on Jan 10, 2015 at 3:12pm PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs