Čudni roditelji

Bizarno odrastanje: Od mene su napravili živu lutku, plašim se stvarnog života! (FOTO)

Majka ide sa njom čak i na sastanke sa muškarcima, a Anđelika ne sme sama sebi da kupi ni komad odeće
Lifestyle 28.05.2015. - 12:07h Autor: Stil
Foto: Facebook / Angelica Kenova

Živa barbika Valerija Lukjanova, koja najviše liči na popularnu dečju igračku, sada ima konkurenciju.

 

Iako to nije bila njena volja, ruskinja Anđelika Kenova danas liči na lutku, jer tako živi od rođenja!

 

Nekada je bila stjuardesa, a sad izgleda ovako: Šokiraće vas! (FOTO)

 

Ona ima 26 godina, ali njeni roditelji joj i dalje kontrolišu svaki pokret - šta će da jede, obuče, koje vežbe da radi da bi ličila na barbiku...

 

Anđelika nikuda ne ide bez njih, čak i kada joj je dopušteno da izađe sa nekim mladićem, tu je njena majka Natalija, koja sve vreme sedi sa njima.

 

Bliznakinje opsednute veštačkim savršenstvom: Zavisne od identičnih plastičnih operacija! (FOTO)

 

"Majka i otac su me odgajali kao princezu. Nikada me nisu puštali da izlazim, nisam smela da imam dečka, niti bilo šta što je sasvim normalno za devojke mojih godina. Zbog toga ja stvarno sebe vidim kao živu lutku - živa sam, ali nisam spremna za realan život", ispričala je Anđelika za Dejli mejl.

 

Ona je dodala i da nikad nije imala pravog dečka, već su joj svi muškarci koje je upoznala samo prijatelji ili poznanici, jer nikada sa njima nije ostala nasamo!

 

Ono što je u celoj priči bizarno jeste to što joj je sve zabranjeno, osim da se slika skoro potpuno naga, jer njeni roditelji žele da ona napravi karijeru kao model i ponosni su na njene golišave fotografije! Ne žele da se Anđelika odseli od njih, a ni danas joj majka ne dozvoljava da ode i sama kupi sebi odeću.

 

"Ona voli da bira kombinacije za koje misli da mi dobro stoje i da naglašavaju moje atribute", rekla je ruska barbika, koja je oduvek mažena i pažena, čak i previše.

 

Stravično detinjstvo Šarliz Teron - Otac hteo da je ubije!

 

 

 

"Uvek su me zvali princezom i kupovali mi najbolje igračke. Išla sam u najbolje škole i štitili su me od svih problema. Moglo bi se reći da sam dobijala previše pažnje", otkriva Anđelika i dodaje da nikada nije radila nikakvu estetsku korekciju.

 

Unakaženi - Najgore plastične operacije ikada! (FOTO, VIDEO)

 

Inače, osim što je model, ruska barbika je i balerina i dečji psiholog. Na pitanje zašto se u svojoj 26. godini ne osamostali bar malo, Anđelika je dala odgovor koji je za nju sasvim normalan, budući da je odrastala na vrlo čudan način:

 

 

"S obzirom na moje godine, znam da bi trebalo da budem nezavisna, ali moji roditelji insistiraju da živim sa njima. Znam da nije normalno da majka ide sa mnom na sastanke, ali jednostavno ne mogu da joj se usprotivim. Stvarno volim svoju porodicu i ne želim da ih uznemirim. Ako ikad budem odlučila da živim sama ili uradim nešto protiv njihove volje, znam da će to biti veliki skandal", zaključila je Anđelika.

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...