Korisni saveti

Vreme je za novi početak: Promene koje će ovog proleća da vam ulepšaju život!

Stiže nam toplo i sunčano vreme, a sa njim i više života u svima nama
Lifestyle
21:26h Autor:
Vreme je za novi početak: Promene koje će ovog proleća da vam ulepšaju život!
Foto: Thinkstock

Nakon neaktivne i depresivne zime, stiže toplo i sunčano vreme, što znači i više života u svima nama. Drugim rečima, idealno je vreme za novi početak i rešavanje stvari koje su strpljivo čekale na našim listama. Donosimo nekoliko zadataka, koje možeš da ostvariš u narednim nedeljama, kako bi proslavila proleće i novi period života.

1. Digni se i izađi napolje

Više puta je dokazano da odlasci na svež vazduh ili u prirodu mogu momentalno da poprave tvoje raspoloženje, a odlično je i za tvoje zdravlje. Nova epizoda omiljene serije može da pričeka do večeri.

Podignite nivo energije: Kako da budete osoba u čijem društvu svi uživaju!

2. Napravi planove za budućnost

Odredi cilj koji želiš da ostvariš do leta i neka on bude realan i dostižan. Postavljanje ciljeva je siguran način da držiš sebe odgovornom za svoje postupke.

3. Budi bolja

Prema mami, tati, sestri, bratu, prijateljici ili strancu. Malo ili veliko, nije bitno, ali uradi nešto lepo za nekoga u svom životu.

7 stvari zbog kojih je mama bila u pravu: Razumećeš kada budeš velika!

4. Karijera

Zapitaj se da li si srećna na poslu i koliko još možeš da poboljšaš svoju poziciju ili da je unaprediš. Sada ćeš imati više energije za radne zadatke i krajnje je vreme da nešto preduzmeš u vezi sa tim.

5. Zdraviji život

Znamo koliko je teško bilo uopšte ustati ujutro iz kreveta tokom depresivne zime, a kamo li odlučiti se na odlazak u teretanu. Leto je pred vratima, uradi nešto za sebe. Odmah ćeš da se osećaš bolje, iznutra i spolja.

6. Mini šoping

Ne zagovaramo suludo trošenje, ali napravi listu stvari koje su ti neophodne i kreni sama ili s prijateljicama u potragu za njima. Odavno znamo da je šoping odlična terapija.

Prolećni boho šik Dženifer Lopez: Savršena kombinacija teksas jakne i cvetnog dezena! (FOTO)

7. Preuredi svoj životni prostor

Ako ti treba samo mala i jeftina promena, dodaj u svoju sobu nešto više šarenih detalja ili samo premesti nameštaj. Napravi od svog doma oazu mira, u koju ćeš jedva čekati da dođeš nakon napornog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs