Za sreću joj ne treba ništa više

Ne želim nikada da imam decu: Odluka devojke koja će vas šokirati!

Džesika je napisala iskren tekst o tome zašto ne želi da postane majka i time iznenadila sve
Lifestyle
14:28h Autor:
Ne želim nikada da imam decu: Odluka devojke koja će vas šokirati!

Mlada dvadesetogodišnjakinja, Džesika Burnel, odlučila je da progovori o svojoj odluci da ne bude majka. Ona insistira na tome da odluka nije trenutna već konačna, a koji su njeni razlozi, prenosi The Huffington Post.

"Reći ću nešto što vas može šokirati. Da li ste spremni? Da li sedite? U redu. Ne želim decu. Da budem jasnija, nije da ne želim decu sada. Nije ni zbog finansija ili zato što nisam spremna. Jednostavno, ne želim decu nikada.

Dženifer Aniston otkrila svoju bolnu tačku: Nazivaju me sebičnom jer nemam decu!

Iskrena sam u ovom tekstu zato što ne volim decu. Nisam dobra sa njima. Ceo svoj život provela sam kao ćerka jedinica i sva pažnja i ljubav uvek je bila usmerena na mene. E sad, možete mi prebaciti kako sam razmažena, uobražena ili sebična,ali ja zaista nikada nisam imala bliži kontakt sa decom.

Nikada nisam ni držala bebu (i ne, ne želim da držim svoju). Meni je sa decom neprijatno. Nemam pojma kako da komuniciram sa decom mlađom od 12 godina. Deca su misterija za mene. I nemam nameru da menjam ove stvari kod sebe, volim sebe ovakvu kakva sam. Volim život koji imam bez dece, i takva budućnost mi odgovara."

Eva Longorija ne želi decu: Sigurno neću postati majka!

Ništa od ovoga što sam napisala nije upućeno protiv ljudi koji vole decu i žele da ih imaju. Ako je to ono što želite u životu, roditeljstvo je fenomenalno. Roditeljstvo će vas učiniti srećnijom i zadovoljnijom osobom. I to je super, ali to nije za svakoga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs