Upornost joj se usplatila

Bivšem mužu sam bila debela i ružna: Napustila ga, ponovo se udala i smršala 32 kilograma! (FOTO)

Liz tada nije izgubila samo višak kilograma, već je i napustila muža koji ju je omalovažavao. Sreća joj se osmehnula 2008. kada je upoznala svog sadašnjeg supruga
Lifestyle
19:48h Autor:
Bivšem mužu sam bila debela i ružna: Napustila ga, ponovo se udala i smršala 32 kilograma! (FOTO)
Foto: Facebook / Liz.kerslake.3

Nakon što ju je bivši muž nazvao debelom i ružnom, Liz Aning iz Plimuta je smršala 32 kilograma, kako bi na drugom venčanju izgledala savršeno.

Foto:  Facebook / liz.kerslake.3
Foto: Facebook / liz.kerslake.3

Iako sada ima samo 54 kilograma, pre dve godine ona je bila teška 86 kilograma, na visinu od 167cm. Međutim, ovo nije prvi put da je Aning smršala ovoliko. Dok je bila u prethodnom braku, kada ju je bivši suprug izvređao zbog izgleda, uspela je smršala 25 kilograma, zahvaljujući redovnim odlascima u teretanu i smanjenom unosu kalorija.

Više me nikad nećeš tako uvrediti: Nakon šokantnog poređenja, Natali je smršala 45 kilograma! (FOTO)

Ali, Liz tada nije izgubila samo višak kilograma, već je i napustila muža koji ju je omalovažavao. Sreća joj se osmehnula 2008. kada je, dok je prolazila kroz brakorazvodnu parnicu, upoznala svog sadašnjeg supruga Nika.

Kako se njihova romansa razvijala, Liz je prestala da ide u teretanu i opet se ugojila. Ponovni preokret u njenom izgledu desio je kada je odlučila da zategne svoje telo do svog drugog venčanja prošlog leta, da bi izgledala savršeno u uskoj venčanici.

"Kada smo Nik i ja započeli vezu, išla sam u teretanu 4 do 5 puta nedeljno, ali sam se pored njega osetila prijatno i prestala sam da vežbam. Kilogrami su se opet nagomilali i zabrinula sam se da ću na venčanju da izgledam podbulo", priča Liz.

Jedina stvar koju ne smete da radite kad smršate: Skinula 10 kg, pa napravila fatalnu grešku! (FOTO)

"Ono što me je konačno nateralo da uradim nešto sa svojom kilažom bila je Nikova prosidba. Zakazali smo venčanje za leto 2014. i to mi je bio rok. Prve rezultate primetila sam tokom nekoliko prvih nedelja, i to mi je dalo podstrek da ostanem na pravom putu. Pre toga sam uvek tražila izgovore da radim nešto drugo", priznaje Liz.

Pošto je bila veoma zauzeta na poslu, Liz nije nalazila dovoljno vremena da redovno ide u teretanu, ali je svoju zdravu ishranu iskombinovala sa jednosatnom šetnjom svog psa svakog dana.

Foto:  Facebook / liz.kerslake.3
Foto: Facebook / liz.kerslake.3

"Nikada nisam jela grickalice i uvek sam smatrala da se pravilno hranim, ali nisam uspevala da skinem višak kilograma. Ono što je konačno dalo rezultate kod mene je izbacivanje ugljenih hidrata iz mog jelovnika. Umesto da jedem hleb za doručak i ručak, zamenila sam ga obrokom baziranim na proteinima", otkriva Liz.

3 godine je maltretirao zbog izgleda: Kada je smršala hteo je da izađu, a ona mu je vratila za sve! (FOTO)

Foto:  Facebook / liz.kerslake.3
Foto: Facebook / liz.kerslake.3

Osam meseci nakon drugog venčanja, Liz i dalje održava svoju kilažu i kaže da se oseća mnogo zdravije.

"Sada mogu da uđem u butik i kupim haljinu veličine 36 i da znam da će mi odgovarati, bez probe, kao da sam je kupila preko interneta. To mi daje mnogo samopouzdanja", zaključila je Liz.

Ona je dokaz da može: Počela je laganom šetnjom, a smršala 84 kilograma! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs