Susret nakon 10 godina

Bakice pregurale stotu: Tri sestre otkrile šta ih je održalo u životu duže od jednog veka!

Ukoliko želite da doživite stotu, poslušajte savete tri stogodišnje sestre iz Oklahome - Rut Branum, Rubi Koks i Rouz Šlos
Lifestyle
07:46h Autor:
Bakice pregurale stotu: Tri sestre otkrile šta ih je održalo u životu duže od jednog veka!
Foto: You Tube / Printscreen

Sjajni geni ili zdrav način života?

Ukoliko želite da doživite stotu, poslušajte savete tri stogodišnje sestre iz Oklahome - Rut Branum, Rubi Koks i Rouz Šlos. Svaka od njih živi već duže od jednog veka, a u aprili ove godine su se prvi put videle nakon dest godina.

Prilikom ovog emotivnog susreta, sestre su otkrile koji je njihov životni moto i čega su se pridržavale svih ovih 100 i više godina.

Kefir, napitak koji donosi dugovečnost - više o tome saznajte OVDE!

"Svih ovih godina sam se vodila time da bih radije bila istrošena nego zarđala", objašnjava 104-godišnja Rut za magazin People.

Ova baka je 30 godina imal svoj dućan, i svakodnevno radila u njemu. Kad god je mogla da bira da ostane kod kuće ili ode u prodavnicu da radi, uvek je birala posao. Ona ističe da je u životu jako bitno da stalno budemo aktivni i da se što više krećemo.

http://www.youtube.com/watch?v=uUZh2QSZyVQ
110 godina

"Vera može da vas oslobodi svakog stresa", objašnjava Koks za magazin People.

Bez starenja i viška kilograma - OVDE preuzmite japanski recept za dug život!

I na kraju, treća sestra, 101-godišnja Šlos, koja je celog života radila na blagajni, smatra da su je održale zdrave navike u ishrani. Sve tri sestre su se hranile namirnicama koje su uzgajale na svojoj farmi u Oklahomi, te su svakog dana pripremale sveže kuvana jela.

Sticajem okolnosti, bile su razdvojene deset godina, ali su se 10. aprila ove godine ponovo susrele. Suze, smeh i uspomene obeležile su njihov i više nego emotivni susret. Pogledajte u videu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs