Zapisano u zvezdama

Ljubav i seks u 2015: Bika čekaju teške odluke, Jarčevima najuzbudljivije u krevetu!

Bilzanci će imati potrebu da se ozbiljnije vežu za partnera, Lavovima neko pokušava da pomrsi konce u vezi, dok bi se Vage mogle suočiti sa partnerovom izdajom. Pogledajte šta horoskop predviđa vama za narednu godinu
Lifestyle
15:08h
Foto: Shutterstok

Nova godina nam je simbol novih početaka, novih šansi za sreću i vreme kada sebi i dragima želimo sve najbolje u životu pa i u ljubavi. Šta nam je u zvezdama zapisano za ovaj period i kada bismo mogli da očekujemo ispunjenje tih želja pogledajte u ljubavnom horoskopu:

 

Ovan

 

Ljubavni horoskop za 2015. godinu Ovnu, koji je rođeni individualac, prognozira obećavajuć period na polju ljubavi i veze. U ovom periodu čeka vas mnogo slavlja sa voljenom osobom, bilo da je reč o rođenju deteta, trudnoći ili čiste sreće bez povoda. Najkompatibilniji ćete biti sa Blizancima, Vagama i Ribama, dok se to ne može reći za Lavove,. Škorpije i Vodolije.

 

Ukoliko ste sami, najverovatnije je da ćete u 2015. upoznati onu posebnu osobu koja će vam promeniti pogled na svet. Godina pred vama će biti puna prilika za ulazak u roamntičnu vezu. Ipak, ne brzajte i dobro upoznajte osobu koja vam se svidela pre nego što joj odmah poklonite srce. Zvezde takođe predviđaju i mogućnost da vas druga strana ne shavati dovoljno ozbiljno ukoliko "žurite".

 

Avgust će biti najpovoljniji period za ulazak u novu vezu ili učvršćivanje one u kojoj ste. U septembru će samci Ovnovi biti agresivniji u pronalaženju ljubavi. Kada je reč o novim prijateljstvima sa ljudima koja ostvarite u januaru ili februaru, postoji mogućnost da ne budu toliko dugoročna kao što ste planirali.

 

Ovnovi koji su u vezi trebalo bi da iskoriste avgust za uživanje jer tada imate šansu za bolje razumevanje sa partnerom. Septembar, pak donosi neke nesporazume tako da ćete morati da pokažete malo popustljivosti iako joj niste previše skloni.

 

Kada je reč o seksu, horoskop za 2015. godinu vam predviđa da će vaš partner kontrolisati aktivnosti u krevetu. Ipak, nakon nekog prijatnog puta van grada, seksualni život će itekako oživeti.

 

9 navika koje će vam doneti sreću u 2015. godini pogledajte OVDE.

 

Bik

 

U 2015. godini Bik ća na polju ljubavi morati da bude nepokolebljiv. Pred vama su važne odluke koje bi trebalo doneti što pre. Poslednjih par godina vam nisu bile baš sjajne na polju veze i ljubavi, pa čak i prijateljstva. Trebalo bi da imate više poverenja u voljene osobe i ne obazirete se previše na govorkanja i tračeve. Ne dozvolite da vam posao pokvari ljubavni život.

 

Za Bikove koji nisu u vezi avgust će biti idealan za ulazak u romantičnu vezu bez previše truda. Septembar je pravo vreme za pronalaženje srodne duše. Ljubav će dominirati vašim životom u oktobru i novembru. Nije potrebno da partnera tražite među kolegama i prijateljima, ali ipak, osvrnite se ponekad oko sebe, možda se iznenadite.

 

Za Bikove koji su u vezi, treća četvrtina godine bi bila idealna za brak. To je pravo vreme ukoliko želite da uozbiljite svoju vezu i bolje je razumete.

 

Nakon septembra poželećete način da još više učvrstite odnos sa voljenom osobom, a mnogi Bikovi bi mogli da se odluče da je pravo vreme za bebu. Međutim, ukoliko osećate da veza u kojoj ste i nije prava ili vredna daljeg truda, vreme je da što pre iz nje izađete. 2015. godina vam predviđa nove, zanimljive susrete.

 

Na polju seksa, romantika u krevetu postaje konkretnija i više fizička nakon 15. juna. Saturn će vas odvesti u svet senzualnosti i uživanja sa vašim partnerom. Ipak, potrudite se da ne pogubite sve dodire sa realnošću.

 

Najkompatibilniji ćete biti sa Blizancima, Škorpijama i Vodolijama. Ovnove, Vage i Jarčeve bolje izbegavajte kada je reč o ljubavnim očekivanjima.

 

Kompletan godišnji horoskop za 2015. godinu pogledajte OVDE.

 

Blizanci

 

Zvezde vam u 2015. predviđaju potrebu za vezivanjem na polju partnerskih odnosa. Neki od Blizanaca će u ovoj godini shvatiti da su zreli za brak. Moraćerte da izazove pred vama rešavate diplomatski i sa više ljubaznosti nego inače.  Ali vama je priča jedan od urođenih talenata tako da ne bi trebalo da imate previše problema.

 

Za slobodne Blizance u prvih šest meseci 2015. godine ljubav je u znaku zezanja i zabave. Horoskop vam predviđa mnoštvo flertova i afera od kojih bi neki mogli da vode i u ozbiljnije priče u drugoj polovini godine. Septembar i oktobar nisu baš najidelaniji periodi za ulazak u romantične veze. I one koje bi mogli da započnete u ovom periodu mogle bi ubrzo da se završe raskidom.

 

April je povoljan za prekid slabih ljubavnih zajednica, dok bi se one jače mogle još više učvrstiti. Čak i oni Blizanci koji uživaju u samoći mogli bi u decembru dobiti želju za pronalaženje srodne duše.

 

Za zauzete Blizance avgust će biti težak period, naročito za one u braku. Ljubomora bi mogla da dominira vašim životom. Partneru bi trebalo posvetiti više vremena jer se u životu ne podrazumeva baš sve onako kako ste vi navikli.

 

Na polju seksa bi trebalo dase prepustite partneru jer je on očigledno rešio da preuzme lidersku ulogu kako biste više uživali u aktivnostima u krevetu.

 

Najkompatibilniji ste u ljubavi sa Ovnovima, Škorpijama i Vodolijama, dok bi vezivanje za rakove, Lavove i vage trebalo izbegavati.

 

7 prednosti svakog horoskopskog znaka pogledajte OVDE.

 

Rak

 

Vrlo dinamičan period na ljubavnom planu čeka pripadnike ovog znaka. Najveće probleme u vezi mogu izazvati pitanja finansijske prirode, pa čak i dovesti do prekida veze.

 

Poučeni lošim iskustvima, slobodni rakovi biće izbirljivi u traženju nove ljubavi. Januar i ferbuar ne obećavaju mnogo, ali nakon maja su šanse za pravu ljubav sve veće.

 

Oni u braku i dugim vezama ne treba da budu ljubomorni, a ako žele da zadrže partnera, treba da im podare malo više slobode i zaborave na kontrolisanje svakog njihovog pokreta.

 

Period između avgusta i oktobra je najbolji za sklapanje braka, najverovatnije sa nekim koga ste upoznali preko porodice ili prijatelja.

 

Seksualni život se poboljšava tek krajem godine, a tada možete očekivati i srećne vesti ukoliko planirate bebu.
Devica, Strelac i Ribe mogu biti odličan spoj sa vama, ali pazite se Lava, Bika i Vodolije.

 

Zapisano još pre 200 godina: Pogledajte šta vam predviša Veliki večiti kalendar OVDE.

 

Lav

 

Mnogo romantike, ljubavi i posvećenosti očekuje Lava tokom 2015. godine! Postoji mogućnost da vam mešanje drugih u vaš ljubavni život naruši harmoniju, zato pazite šta kome pričate, ali ove godine ćete svakako spoznati šta znači prava ljubav.

 

Slobodni Lavovi treba da se drže ljudi koje poznaju i da izbegavaju nepoznate, a postoji mogućnost prekida nekih prijateljstava. Dok ne raščistite šta je za vas prava ljubav, ne upuštajte se u veze.

 

Lavovi koji su u braku proći će kroz krizu sa partnerom, uglavnom zbog finansija. Ali, ako planirate potomstvo, ovo je odličan period da poradite na tome. Nemojte davati lažna obećanja partneru ako želite da izbegnete svađu.
U bračne vode možete uploviti tek u novembru ili decembru, a vreme pre toga iskoristite da shvatite šta želite i šta možete da očekujete od partnera.

 

Da bi vam seksualni život bio kvalitetniji i uzbudljiviji, moraćete da se potrudite i unesete neke inovacije. Eksperimentišite, dobro ćete se zabaviti.

 

Tokom 2015. godine možete ostvariti kvalitetnu vezu sa Bikom ili Strelcem, čak i sa Ribama, dok biste se zbog ljubavi sa Ovnom, Rakom ili Vodolijom mogli gorko pokajati.

 

Koje su prema horoskopu najgore ljubavne kombinacije pogledajte OVDE.

 

Devica

 

Rođeni u znaku Device mogu da očekuju vrlo uzbudljiv ljubavni život tokom 2015. godine. Slobodne Device imaće brojne prilike za strastvene afere, u drugoj polovini godine i za ozbiljnu vezu, a ukoliko prijateljski odnos preraste u ljubav, moguć je i brak.

 

Postojeće veze mogu biti prekinute zbog neverstva partnera krajem godine, dok će oni koji su u braku još više ojačati svoju vezu. Otputujte na romantični odmor. Najbolji period na ljubavnom planu očekuje vas u maju i junu, a ako planirate decu, to je idealan period da se to i dogodi. Brakovi koji se sklope u periodu od februara do juna 2015. godine biće puni ljubavi i veoma stabilni.

 

Kada je reč o seksu, Device su više praktične nego emotivne, ali će tokom godine imati odlične ideje da začine svoj seksualni život, što će oduševiti partnera. Najbolju vezu moći ćete da ostvarite sa Blizancem, Vagom i Vodolijom, a najbolje je da tokom 2015. izbegnete vezu sa Bikom, Rakom i Škorpijom.

 

Kakav je koji horoskopski znak kada je reč o seksu popgledajte OVDE.

 

Vaga

 

U 2015. godini, Vage bi se mogle suočiti sa izdajom partnera zbog materijalnih dobara, pa bi trebalo da potraže iskrenu osobu sličnu njima.

 

Za vas bi izlaženje sa nepoznatim ljudima moglo da bude vrlo opasno, zato budite veoma pažljivi. Mogli biste se zaljubiti u šefa, a veza bi vremenom postajala sve jača. Strasne veze mogle bi da se dogode između jula i septembra, dok će u avgustu biti vrlo problematične.

 

Na početku godine, Vage koje su u dugoj vezi ili braku imaće problem da se dogovore sa partnerom, što će proći za nekoliko meseci, a od septembra će uploviti u sasvim mirnu luku.

 

Imate odlične šanse da ostanete trudni ili usvojite dete. Septembar takođe može doneti razvod nezdravih veza i nov početak. Najbolje doba za sklapanje braka svakako je između avgusta i decembra, a srodnu dušu pronaćićete u krugu prijatelja.

 

Harmonično razdoblje čeka Vage i na seksualnom planu. Bićete raspoloženi za eksperimentisanje, što će partner oduševljeno prihvatiti.

 

Tokom 2015. godine najkompatibilniji ste sa Ovnom, Rakom i Jarcem, dok će veza sa Lavom, Vodolijom i Ribama biti gotovo nemoguća.

 

Kako da raskinete sa kojim horoskopskim znakom pogledajte OVDE.

 

Škorpija

 

Pripadnici ovog znaka mogu da očekuju odličan ljubavni period, ali treba da vode računa da ih emocije ne zaslepe.

 

Slobodne Škorpije imaju velike šanse da pronađu partnera od aprila, dok su u januaru i februaru moguće romantične, ali kratkotrajne veze.

 

Ukoliko ste u vezi, dobro pazite i reagujte brzo, inače može doći do prekida ljubavnog odnosa.
Idealan period za venčanje je između avgusta i oktobra, a moguće je i iznenadno zaljubljivanje, koje će rezultirati brakom.

 

Seksualni život biće najbolji do sada, ali će sredinom godine pa sve do decembra raspoloženje u krevetu padati, dok će par Škorpija uživati u seksualnim avanturama i neverovatnoj zabavi u krevetu.

 

U 2015. godini najbolju vezu možete ostvariti sa Blizancem, Vagom i Vodolijom, a emotivne odnose sa Strelcem izbegavajte.

 

Erotika i zvezde: Ko voli providne spavaćice a ko haltere i mrežaste čarape pogledajte OVDE.

 

 

Strelac

 

Potrudite se da imate malo više slobodnog vremena i ljubavni život će vam biti odličan tokom cele 2015. godine. Pod uticajem planeta imaćete želju da izgledate što bolje, pa ćete biti magnet za suprotni pol.

 

Slobodni Sterlčevi će još početkom godine imati izraženu želju za novom vezom, ali će stabilnan i duži ljubavni odnos malo sačekati, jer će se veze prekidati zbog učestalih konflikata i nesporazuma.

 

Pripadnici ovog znaka koji su u braku ili ozbiljnoj vezi najviše će uživati nakon septembra, a do tada će morati da se potrude da bi održali harmonične odnose.

 

Ukoliko planirate drugi brak, ova godina nije najpovoljnija, pa je bolje sačekati, ali budite spremni na neplaniranu trudnoću ili razvod.

 

Zajednički odmor u novembru ili decembru uneće još jače strasti u seksualni život, ali ćete na tom polju generalno biti zadovoljni cele godine. U 2015. ćete se najbolje slagati sa Ovnom i Lavom, a bilo kakav odnos sa Rakom, Devicom i Jarcem završiće se burno.

 

Znakovi da treba da bežite od njih: Ovnovi su varalice, Škorpije pesimisti. Više pogledajte OVDE.

 

Jarac

 

Nova godina donosi stabilnu vezu sa osobom od poverenja, ali će partner želeti više slobode, pa ako želite da ljubav potraje, podarite mu ono što želi.

 

April i maj su najpovoljni periodi ako tražite ljubav, pa postoji mogućnost da uplovite u kvalitetnu i strastvenu vezu. Teži period dolazi u septembru, jer će jedno od vas poželeti ili da raskine ili da ljubav kruniše brakom.

 

Ako ste u vezi ili braku, doći će do svađa, ali ćete uspešno prebroditi taj period, pa će vam veza biti bolja nego ikada. Predstojeća godina biće problematična ako želite da stanete na ludi kamen, a do toga može doći nakon neplanirane trudnoće.

 

Najuzbudljiviji seksualni život ove godine pripada rođenima u znaku Jarca. Bićete potpuno drugačiji u krevetu, što će samo razbuktati postojeće strasti.

 

Veza sa Rakom ili Bikom ima najviše izgleda da uspe, dok će pokušaji veze sa Lavom ili Ribom tokom 2015. godine završiti bezuspešno.

 

Životne principe horoskopskih znakova pogledajte OVDE.

 

Vodolija

 

Rođene u ovom znaku očekuje predivna godina kada je reč o ljubavi. Može biti manjih nesporazuma, ali ćete imati odličan odnos sa partnerom.

 

Slobodne Vodolije neće imati probema da pronađu novog partnera, a može doći i do veridbe. Zbog položaja Marsa, u maju i junu postoji mogućnost i pronalaženja srodne duše. U tom periodu će i slabe veze rezultirati raskidom, a nova ljubav dolazi već u septembru.

 

Ako ste u braku ili ozbiljnoj vezi, zajedničko letovanje će samo ojačati vaš odnos, mada može doći do manjih nesuglasica, a maj i jun su najbolji periodi za trudnoću. Vodolije koje su pred brakom treba dobro da razmotre sve okolnosti zajedno sa partnerom pre nego što kažu sudbonosno Da.

 

Kada je reč o seksu, očekujte strastven period. Biće kratkih pauza kada će vam raspoloženje opasti, ali će proći vrlo brzo.

 

Tokom godine najbolji odnos očekujte sa Ovnom, a Raka i Strelca zaobiđite u širokom luku.

 

Kako da osvežite vezu pomoću horoskopa pogledajte OVDE.

 

Ribe

 

Pripadnici zodijačkog znaka Ribe mogu da se nadaju povoljnom ljubavnom periodu, ali pazite se ako se bivši partner ponovo pojavi u vašem životu.

 

Od juna do avgusta slobodne Ribe intenzivno će tražiti novu ljubav, ali dok ne promenite principe neće doći do bilo čega konkretnog. Uz mnogo truda, moguće je ostvarivanje stabilnije veze, ali tek nakon avgusta.

 

Romantičan odmor sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom poželjan je krajem godine, a možda će i rezultirati trudnoćom ako pokušavate da zatrudnite već neko vreme.

 

Šanse za brak su najjače u aprilu i maju, a ako to ispustite, ponovo se javljaju u decembru.

 

Najbolji period u seksu imaćete krajem godine, ali i u periodu od januara do marta, ukoliko uđete u strasnu vezu.

 

Ljubav ove godine možete doživeti sa Vagom i Devicom, dok bi veza sa Blizancem ili Jarcem bila vrlo problematična.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...