Tužna sudbina

Znala je da će umreti: Sorča (23) je stigla svima da kupi božićne poklone! (FOTO)

Sorča Glen je odmah nakon prvih simptoma posumnjala na rak grlića materice jer su joj obe bake preminule od ove kobne bolesti
Lifestyle 10.12.2014. - 17:19h Autor: Stil
Foto: Facebook / Sorcha Glenn

Sorča Glen sa samo 23 godine preminula je od raka grlića materice u oktobru, nakon što su lekari godinu dana pre toga odbili da joj odrade određene testove, jer je donja granica za njih u Velikoj Britaniji 25 godina.

 

Ova mlada žena odmah je posumnjala na kobnu bolest, jer su joj obe bake preminule od iste. U avgustu 2013. godine obratila se lekaru zbog krvarenja i bolova u leđima, a on je nakon testova potvrdio dijagnozu, prenosi Dejli Mejl.

 

OVDE saznajte tragičnu sudbinu žene koja je preminula tokom porođaja, a onda se desilo nešto još gore.

 

Nakon toga, podvrgla se višemesečnim hemo i radioterapijama. Već 7. oktobra ove godine njenoj porodici je saopšteno da je kancer neizlečiv, a samo 17 dana kasnije Sorča je preminula na rukama dečku Metu Linču.

 

Pre toga, ona je stigla da svojoj porodici po poslednji put kupi poklone za Božić. Njeni najbliži sada urgiraju da se svi neophodni testovi radi bez obzira na starosnu granicu.

 

Napravite mešavinu od tri začina koja sprečava rak - OVDE saznajte više!

 

Iako bris ne može da otkrije kancer, on može da ukaže na prisustvo ćelija za koje kasnije može da se ispostavi da su maligne.

 

"Sorča je bila jedna jako dobro organizovana osoba, te me uopšte ne čudi što je unapred uspela da pripremi sve božićne poklone", rekao je njen dečko Met.

 

OVDE pročitajte potresnu priču oca koji boluje od raka - shvatio je najveću životnu istinu!

 

"Tako je tipično za nju da brine o drugima i pored svih bolova kroz koje je prolazila. Dok je bila u bolnici, kupila je poklone za sve nas, i to sve u tajnosti".

 

"Još uvek ne znam šta je meni kupila, a poklon ću da otvorim tačno na dan Božića", zaključuje Met za Dejli Mejl.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...