Svaki sportista je na Olimpijskim igrama dobio misterioznu vrećicu: Šokiraće vas šta su sve dobili

Šokiraće vas sadržaj vrećice koju su svi sportisti na Olimpijskim igrama dobili.

Zanimljivosti
Autor:
Svaki sportista je na Olimpijskim igrama dobio misterioznu vrećicu: Šokiraće vas šta su sve dobili
Foto: Printskrin@altheareinhardt/TikTok

Izgleda da se sportisti na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. zaista tretiraju sa posebnom pažnjom, sudeći prema poklonima koje su dobili.

Jedna sportistkinja, danska rukometašica Altea Rajnhard, podelila je na Tiktoku sadržaj svoje poklon vrećice, ostavivši gledaoce u šoku sa svime što je unutra bilo, piše "Ladbible".

U videu je Altea pokazala crnu torbu za višekratnu upotrebu s logoom Olimpijskih igara i natpisom "Athlete 365'. Prvo je iz torbe izvukla plavu poklon-karticu Samsunga, a potom i putni set s proizvodima za negu kože, zuba i kose, od poznatih brendova iz P&G grupacije.

Osim toga, u torbi se našla plava i crna plastična boca za vodu s olimpijskim motivima, kao i crvena boca s logoom Koka-kole. Međutim, najveće iznenađenje bila je crna kutija iz Samsunga koja je sadržavala potpuno novi telefon, posebno napravljen za Olimpijske igre. Ovaj uređaj se na tržištu prodaje za 1250 evra.

Olimpijske igre
foto: Printskrin@altheareinhardt/TikTok

Mnogi korisnici bili su oduševljeni poklonima, a jedan je komentarisao: "Uvek sam voleo telefone na preklop, a ova boja je predivna". Drugi su se šalili kako bi voleli da idu na Olimpijske igre kako bi dobili takav poklon.

Prema organizatorima, svaki sportista i sportistkinja koji se takmiče, dobijaju ovaj poseban telefon, opremljen neograničenim pozivima i porukama, omogućujući im da ostanu povezani s prijateljima i porodicom tokom trajanja igara. Ove poklon vrećice biće dostupne samo u Olimpijskom selu u Parizu, dok će sportisti i sportistkinje koji se takmiče na udaljenim lokacijama, poput onih na Tahitiju, moći preuzeti svoje poklone na licu mesta od 20. do 31. jula.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs