Ovi slavni zavodnici su u poznim godinama postali očevi: Njih dvojica su u 8-oj deceniji istoj ženi napravili dete

Dok ženama kuca biološki sat, muškarci mogu da se otvare u ulozi roditelja i u poznim godinama, ovi slavni muškarci su uradili upravo to

Lifestyle
Ovi slavni zavodnici su u poznim godinama postali očevi: Njih dvojica su u 8-oj deceniji istoj ženi napravili dete
Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Vest da francuski glumac, 57-godišnji Vinsent Kasel čeka dete s 29 godina mlađom brazilskom manekenkom Narom Baptist ovih dana iznenadila je javnost. Nara je srećnu vest podelila na svom Instagram profilu, pokazavši trudnički stomačić. Njoj će to biti prvo, a njemu četvrto dete.

Mnoge je ova vest šokirala upravo zbog Kaselovih godina, ali on nije jedini slavni muškarac koji je postao otac u zrelim godinama. Štaviše, mnogi od njih kroz godine ne prestaju dokazivati ​​da su i dalje sposobni igrati ulogu roditelja.

Elton Džon

Elton je imao 63 godine i bližio se penzionirskim danima kada su on i njegov partner 2010. ostvarili svoj san da postanu roditelji. Sina im je rodila surogat majka, a tri godine kasnije dobili su i drugo dete.

Elton Džon
foto: Profimedia

Klint Istvud

Još jedan legendarni glumac i redatelj, Clint Eastwood, dobio je dete u vezi s Nur Alfalah - iako su, navodno, njih dvoje bili samo prijatelji. Istvud danas ima 93 godine, a poslednje dete je dobio kad je imao 63 te ih danas ima ukupno osmoro.

Klint Istvud
foto: Profimedia

Mik Džeger

Muzičar je poslednje dete dobio u 73. godini. Godine 2016. Džeger je postao otac sina po imenu Deverauks Oktavian Basil Džeger. On je takođe bivši dečko Nur Alfalah, sadašnje devojke Al Pacina.

Mik Džeger
foto: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

Stiv Martin

U jednom od svojih filmova Martinov lik ima 12-ero dece, no glumac je tek 2012., kada je imao 67 godina, dobio vlastito dete. Meri Martin rođena je u njegovom braku s Anom Stringfild.

Džef Goldblum
foto: Fonet

Džef Goldblum

Džef Goldblum danas ima 72 godine, ali je dobio svoje prvo dete u 62. godini. Sinovi River Džo i Čarli ušli su u njegov život i život njegove supruge Emili Livingston 2014. godine.

Robert de Niro
foto: Pool/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Robert De Niro

Legendarni glumac Robert De Niro prošle godine je postao otac po sedmi put. Kći Điu Virdžiniju dobio je s 35 godina mlađom devojkom, instruktorkom joge Tifani Čen. Prvo dvoje dece 51-godišnju Drinu i 46-godišnjeg Rafaela dobio je s bivšom suprugom Dajan Abot. S drugom suprugom Grejs Higtover, od koje se 2018. razveo nakon 20 zajedničkih godina, dobio je Eliota (25) i Helen (11), a s bivšom devojkom Toki Smit ima blizance Arona i Džuliana kojima je sad 27 godina.

Al paćino
foto: Profimedia

Al Paćino

Al Paćino prošle je godine otkrio da je dobio dete s kuvajtsko-američkom filmskom producenticom Nur Alfalluah. Ovo mu je četvrto dete. Možda je nadmašio De Nira po pitanju roditeljstva u starosti (83 naspram 79), no na internetu se sada raspravlja ko je od njih dvoje bio lepši u mladosti. Međutim, njihove godine očigledno ne utiču na njihovu sposobnost da budu srećni u ljubavi.

Stil / story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs