Denis je jedan od najvećih prevaranata na svetu: Žene podižu kredit da bi platile 2 sata kod njega, evo čime se bavi

Denis Bajgužin iz Rusije, muškarce koji zarađuju manje od 3000 evra mesečno naziva "prosjacima", a žene širom sveta "uči" kako da zavedu bogataše

Lifestyle
Autor:
Denis je jedan od najvećih prevaranata na svetu: Žene podižu kredit da bi platile 2 sata kod njega, evo čime se bavi
Foto: Printscreen/Instagram

Trener za zavođenje Denis Bajgužin je poznat mnogim Ruskinjama. On je autor kurseva o hvatanju bogataša, a slavu je stekao u Rusiji dok sada karijeru nastavlja u Ujedinjenim emiratima.

Naime, Denis uči žene kako da ulove milionere, promene sebi sudbinu, obezbede stabilnost i sreću.

Sve bi to možda i bilo uredu da Denis nije uhapšen u februaru ove godine zbog ne plaćanja poreza. Da bi izbegao zatvor, on je prebegao u Ujedinjene emirate i tamo nastavio da sprovodi svoje "treninge".

Na kraju krajeva, Dubai je pun žena koje sanjaju o tihoj porodičnoj sreći sa Bentlijem i vilom pored mora, a za to su spremne da plate Denisu da ih nauči kako da prepoznaju "pravog muškarca".

Denis svakako zna kako da žene uhvate milionere i prestanu da žive sa "prosjakom". Za njega su prosjaci svi muškarci koji zarađuju manje od 3000 evra mesečno.

"20% muškaraca na svetu su bogati, uspešni ljudi. 80% su samo obični prosjaci. Ako imaš glavu, promućkaj je. Ako tog običnog prosjaka pitaš kako se obogatiti on će ti reči "Ne znam". Ali ako priđeš preduzetniku ili meni i pitaš me kako se obogatiti, reći ću ti da ima barem trista načina," kaže Denis.

Možda Denis zna kako se obogatiti, ali da li zna kako izbeći zatvor? Ako se vrati u Rusiju preti mu život iza rešetaka i to zbog prijave više od 10 žena koje su ga optužile za prevaru.

Njegov kurs je koštao oko 3000 evra i obećavao je da će žena naučiti kako zavesti bogatog čoveka, naterati ga da poklanja skupe poklone, i kako sa njim da nađu porodičnu sreću. Međutim, pre nego što ovo naučite, Denis je terao žene da izađu iz svoje "zone udobnosti".

"Devojke koje su prošle ovu fazu kursa pričale su da ih je svlačio gole, bose, bez telefona, bez pasoša, a onda ih slao s jedne strane grada na drugu stranu grada. Praktikovao je i bizarne rituale koji su uključivali mazanje kokošijom krvlju, ležanja u kovdžegu i td, " kaže dobro upućena osoba.

Denis iz RUsije
foto: Printscreen/Instagram

Žene su mahom podizale kredit kako bi platile ovaj kurs koji im je garantovao promenu života iz korena. I njima se zaista život promenio, ali ne na bolje.

U roku od godinu dana, ako su se pridržavale Denisovog kursa, mahom su ostajale bez pare i dinara.

I dok ga Ruskinje tuže, Denis živi život na visokoj nozi u Dubaiu i to ubeđujući žene na isti način da samo on zna kako da ulove muškarce.

Koliko je ovaj čovek "sposoban" svedoči i činjenica da je do sada radio u policiji kao privatni detektiv, uspeo da odsluži kaznu za prevaru, pa je potom otišao u religiju. Bio je član i suvlasnik Crkve evangelističkih hrišćana, savetovao ljude vezano za porodične odnose, ali pravi novac je zaradio tek kao seks guru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs