9 osobina neodoljivih žena: Psihologija kaže da ovakve žene i sa 20 i sa 50 godina privlače muškarce poput magneta

Prema psihologij, postoji 9 osobina koje ženu čine neodoljivom i privlačnom muškarcima.

Lifestyle
10:08h
9 osobina neodoljivih žena: Psihologija kaže da ovakve žene i sa 20 i sa 50 godina privlače muškarce poput magneta
Foto: Shutterstock

Prema psihologiji, postoji 9 odobina koju svaku ženu čine neodoljivom i privlačnom iz muškog ugla.

1. Sjajn smisao za humor

Jedan od najlakših (i iznenađujuće najmanje praktikovanih) metoda da nas ubedite da smo napravili pravi izbor u razgovoru sa vama je kada odgovorite na naše šale umesto da im se jednostavno smejete. Ako vam se sviđaju naše mudrolije, divno – samo se pobrinite da ne ostavite mrtvu tišinu na kraju svakog od njih ili ćemo pomisliti da očekujete stand-up rutinu. Želimo ženu koja je naš sagovornik, a ne samo obožavatelj.

muškarac, par, bračni par, ljubavni par, žena, smeh, sreća
foto: Shutterstock

2. Ne zaljubite se odmah

Kako glasi zakon ponude i potražnje, želimo da privučemo vašu pažnju pre nego što je dobijemo. Međutim, kada ga imamo, lepo je podsetiti se da imate oči samo za nas. Istraživanja pokazuju da je prijateljstvo ključna komponenta romantičnih odnosa. To je možda razlog zašto osećamo potrebu da provedemo više vremena sa svojim ljubavnim interesima i naučimo više o njima, čak i nakon početne fizičke privlačnosti.

3. Niste preterano opsednuti svojom garderobom

Ako većinu svog vremena i energije trošite na odeću i obuću, možemo posumnjati da ste malo površni. Možemo li s vremena na vreme da sedimo u donjem vešu ako se osećamo depresivno? Sviđa nam se žena kojoj smeta njen izgled, ali koja takođe zna da je privlačnost više samopouzdanje nego posedovanje.

Veš, Pranje veša, Odeća
foto: Shutterstock

4. Zdravi ste, ali niste opsesivni

Muškarci kopaju ženu sa ritanim telom, ali ne ako to znači da ona provodi više vremena u teretani nego sa nama. Isto tako, oprostićemo vam što ste jeli salatu na prvom sastanku, ali ne na svakom sastanku do kraja života. Zapamtite da muškarci vole prava tela.

5. Izuzetno ste prizemni

Vrsta pažnje koju kraljica drame zahteva od muškaraca nije ona vrsta istinske pažnje koju žene zaslužuju, voleće vas zauvek. Sviđa nam se žena koja oprašta povremene glupe poteze. Ako slučajno kažemo pogrešnu stvar u neobaveznom razgovoru, ona se seća da se, kao ljudi, nećemo složiti sa najmanje 25 odsto svega što neko kaže. I tako, ona to pušta.

ŽENA, Muškarac
foto: Shutterstock

6. Ne osećate potrebu da vrebate na društvenim mrežama

Nedavno sam morao da izbacim iz prijatelja dve žene sa kojima sam izlazio jer su se sprijateljile sa mnom pre nego što smo izašli, a ni sa jednom nije išlo. Ne pravite nas lošim momcima. Istraživanja pokazuju da obimna upotreba društvenih medija vezana za uhođenje profila drugih na društvenim mrežama utiče na ponašanje korisnika u snu.

7. Imate pristojnost da uzvraćate telefonske pozive

Znam da izgleda kao da zvati ženu nije velika stvar jer smo odrasli muškarci, ali svaki put kada pozovemo broj po prvi put, uplašeni smo da će se desiti jedna od sledećih stvari: nećete nas se sećati , ili ćemo morati da smislimo nešto duhovito da kažemo na vašu govornu poštu.

Devojka, telefon, razgovor
foto: Shutterstock

8. Imate svoja interesovanja, ali niste opsednute

Inspirativno je kada se neko zaista bavi nečim. Bez obzira da li je u pitanju razlog, hobi ili posao, čini je privlačnijom. Ali revnost ima svoje granice. Pedeset sati rada nedeljno plus još pedeset sati dekupaža ne ostavlja mnogo vremena za zabavljanje ili pronalaženje novih strasti kao par.

9. Imate prijatelje

Dok je približavanje gomili devojaka pomalo zastrašujuće, zabavljanje sa usamljenom vučicom je još strašnije. Lepo je znati da možemo da provedemo vreme za momke ili sami, a da ne bude neko usamljen ili razočaran.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs