"Moj muž se čudno ponašao, zaključavajući vrata stalno: Mislila sam da me vara, ali kada sam ušla život mi se ogadio"

Ovo je ispovest žene koja je otkrila neviđenu tajnu svog muža zbog kog je odmah istrčala iz kuće.

Lifestyle
14:55h Autor:
"Moj muž se čudno ponašao, zaključavajući vrata stalno: Mislila sam da me vara, ali kada sam ušla život mi se ogadio"
Foto: Shutterstock

Jedna žena se ispovedila o svom velikom problemu i nije sigurna šta da radi nakon nezamislivog susreta sa mužem.

Kompleksna situacija počela je da se raspliće pre samo nekoliko meseci kada je jedna žena(34) primetila da se njen partner čudno ponaša. Ne samo da se "povlačio" kod kuće, već je sve više vremena provodio u spavaćoj sobi, uvek zaključavajući vrata za sobom.

Uprkos tome što je insistirao na to da samo "drema", supruga je bila gotovo sigurna da može čuti glasove koji dopiru iz sobe, što je podstaklo njenu sumnju da nešto nije u redu. U početku je mislila da ga vara.

Vrata, Zvono
foto: Thinkstock

Možda sa drugom ženom - što bi takođe objasnilo hranu i igračke za bebe koje ga je uhvatila kako baca u njihovu korpu za otpatke. Ali stvarnost je bila daleko šokantnija.

"Danas sam izašla u teretanu kao i inače, ali ovaj put sam namerno ostavila telefon kod kuće", rekla je ona, anonimno se obrativši na platformi Redit. "Vozila sam se skroz do tamo, nadajući se da ću ga naterati da pomisli da je to bila normalna poseta, a onda sam se vratila.

"Kada sam ušla, TV je bio uključen, puštao je dečji crtani film, i videla sam svog muža kako sedi na podu u pelenama za odrasle, sa cuclom u ustima. U tom trenutku njen muž se okrenuo i "izgledao je prestravljeno".

Pre nego što je uspeo da izgovori reč, izašla je na vrata. "Prvi put sam to primetila pre nekoliko meseci, kada smo bili u prodavnici... Davao je sve od sebe da nabavi obroke za decu u restoranima.

krevet, problemi u krevetu, svađa
foto: Profimedia

"Ali to nije bilo svaki dan, i nije bilo mnogo, pa sam pomislila da se možda konačno prepustio onome što je oduvek želeo kao dete – imao je teško vreme odrastanja, oba roditelja su bila nasilna prema njemu. Trenutno je na terapiji zbog toga.

"Sada sam kod sestre - rekla sam joj da smo se posvađali, ali ne o čemu se radi."

Njen muž je mahnito zvao i slao poruke, tražeći od nje da dođe kući, ali ona nije sigurna šta dalje. Dodala je: "Poslala sam poruku svom mužu i obavestila ga da ću prenoćiti u kući svoje sestre."

Posts from the relationship_advice community on Reddit

"Rekla sam mu da nisam uznemirena i da bih želela da pričam o onome što sam videla, ali želim da se prvo smirim."

Nije iznenađujuće da je anonimno priznanje od tada izazvalo bezbroj komentara na platformi, a mnogi korisnici su takođe sugerisali da je uradila pravu stvar. Saosećajući se, jedna osoba je napisala: "Moraš da razgovaraš sa svojim mužem, on je ovo sakrio od tebe jer je osećao da ne može da podeli ovo jer bi te izgubio. Očigledno ima posla sa nečim."

U međuvremenu, drugi je dodao: "Nećete dobiti nikakav odgovor ili zaključak dok ne razgovarate s njim. Razgovor s njim je prvi korak."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs