Perfex , partneri , trgovci širom Srbije i NURDOR organizuju "Koračaj za decu Nurdora" na Fruškoj Gori

U duhu zajedništva i podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija, Perfex u saradnji sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka (NURDOR) organizuje humanitarni događaj "Koračaj za decu Nurdora".

Lifestyle
Autor:
Perfex , partneri , trgovci širom Srbije i NURDOR organizuju "Koračaj za decu Nurdora" na Fruškoj Gori
Foto: Promo

Događaj će se održati na idiličnoj lokaciji Fruške Gore, 1. juna ove godine, gde se očekuje učešće oko 500 ljudi koji će svojim prisustvom doprineti vitalnom cilju - podršci deci oboleloj od raka.

Humanitarni događaji kao što je "Koračaj za decu Nurdora" imaju za cilj da osveste javnost o značaju solidarnosti i međusobne podrške u teškim trenucima. Učešćem u ovakvim inicijativama, zajednica pokazuje svoju snagu i sposobnost da stane uz one koji se suočavaju sa velikim izazovima.

Svi prihodi od događaja biće usmereni NURDOR-u, što će omogućiti bolje uslove lečenja i oporavka za mnoge mlade pacijente. Ovo je prilika za sve nas da pokažemo empatiju i da aktivno doprinesemo boljem i zdravijem društvu.

Perfex, kao lider u svojoj industriji, nastavlja da pokazuje svoju posvećenost ne samo poslovnom uspehu, već i poboljšanju kvaliteta života u zajednici. Kroz ovakve akcije, Perfex afirmiše svoje vrednosti i poziva druge da se pridruže u kreiranju pozitivnih promena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs