UDAJOM U KRALJEVSKU PORODICU POTPISALA JE SEBI SUDBINU TEŽU OD CRNE ZEMLJE: Kejt Midlton odrekla se i svog života

Kejt Midlton je udajom u kraljevsku porodicu morala da se odrekne svog privatnog života.

Lifestyle
UDAJOM U KRALJEVSKU PORODICU POTPISALA JE SEBI SUDBINU TEŽU OD CRNE ZEMLJE: Kejt Midlton odrekla se i svog života
Foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što je u januaru objavljeno da je Kejt Midlton operisana, prestala je da se pojavljuje u javnosti, dok su svi bili zabrinuti za njeno zdravlje. Budući da je kraljevska porodica prestala da se oglašava povodom njenog zdravstvenog stanja, u javnosti su se pokrenule razne spekulacije i teorije. Onop što je dodatno uzburkalo javnost jeste porodična fotografija koju je princ Vilijam objavio na dan majki.

Naime, svetske agencije povukle su fotografiju zbog sumnji na manipulaciju, a ljudi su uočili brojne detalje na fotografiji koje smatraju spornim, odnosno fotošopiranim, nakon čega je Kejt priznala da kao amaterski fotograf ponekad i sama sređuje fotke.

Kejt Midlton
foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Kejt Midlton je udajom za princa Vilijama morala da se odrekne mnogih stvari, a pre svega svoje privatnosti.

Studentkinja umetnosti, žena iz naroda, žena bez kraljevske krvi dobila je ne tako laskav nadimak "Čekajuća Kejt". Naime, Kejt je godinama čekala da princ Vilijam dobije dopuštenje da je veri.

Kejt Midlton
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Ona je godinama stajala uz njega, cela njena porodica pažljivo je promatrana dok nisu prošli test. Test pod naslovom: "Da li ste dostojni da budete povezani sa kraljevskom porodicom?" je uspešno položen, i Kejt je dobila Dajanin prsten. Kakav teret! Naslediti ženu kao što je princeza Dajana.

Kejt Midlton
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ceo svet je očekivao da Kejt bude prihvaćena i od naroda i od kraljevske porodice. Svaki put kad se pojavi u javnosti, pomno se analizira svaki njen korak, svaki njen pokret, reč, gest, mimika, a o odeći da i ne govorimo. S obzirom da je njen suprug sledeći u naslednom redu za tron, pritisak je sada još veći.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs