"DA LI TO ONI MISLE DA SMO MI GLUPI I LUDI!": Britanci U PANICI nakon montirane fotografije KEJT MIDLTON

Velika Britanija je u panici! Nakon što je objavljena montirana fotografija Kejt Midlton sve je stalo

Vip priča
"DA LI TO ONI MISLE DA SMO MI GLUPI I LUDI!": Britanci U PANICI nakon montirane fotografije KEJT MIDLTON
Foto: Jonathan Buckmaster / MirrorPix / Profimedia

Eminentna novinarka i urednica Liz Džones obajvila je kolumnu u kojoj navodi da se Palati više ne može verovati nakon strašne greške sa objavom montirane fotografije na kojoj je Kejt Midlton.

"Obični ljudi se pitaju zar Vilijam nije mogao jednostavno da napravi prokleto normalni porodični snimak mobilnim telefonom i postavi ga. Svi to radimo i to nekoliko puta dnevno. Nismo želeli niti očekivali svršenstvo, samo nešto što bi nas sprečilo da brinemo. I bili smo zabrinuti kada je ta žena ubačena u automobil koji je vozila Kejtina majka, prošle nedelje.

Kejt Midlton
foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

S obzirom na to šta je danas moguće sa veštačkom inteligencijom i digitalnim trikovima, zar nije još važnije da kraljevska porodica bude autentična i transparentna u svim svojim odnosima sa javnošću i štampom, s obzirom da svi plaćamo njihove palate i njihovu privatnost?

Zašto jednostavno nisu pustili fotografiju Kejt sa krunisanja za Dan majki, recimo, uz njenu malu napomenu? To bi bilo u redu. Ne očekujemo da će se šminkati tokom pauze. Sada razmišljamo: da li je ona uopšte napisala poruku koja je pratila kontroverzni snimak?

I još. Zašto je na fotografiji bilo čak 16 anomalija? Da li je fotografija bila stara božićna, jednostavno preinačena? Deca svakako izgledaju histerično i uzbuđeno kao što bi izgledala na Božić.

Zašto akreditovani fotograf sa decenijama profesionalnog iskustva nije poslat da uradi snimak? Da li je bila previše bolesna za to?

Palati se očigledno više ne može verovati, s obzirom na ono što se dogodilo u ponedeljak ujutru kada je, konačno, stigao zvanični tvit iz Kensingtonske palate.

„Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želim da izrazim svoje izvinjenje zbog bilo kakve zabune...' Potpisano je sa 'C'.

Šta??!! Ali Kejt nije 'amater', ona je iskusan fotograf (ona je, ipak, pokrovitelj Kraljevskog fotografskog društva)...

Palata misli da smo svi glupi i da nikad nećemo dovesti u pitanje ono što nam kažu. "

(Stil/Dailymail)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs