NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU NIJE VIŠE MALA: Sada ima 12 godina i POTPUNO SE IZMENILA - NIKO JE VIŠE NE PREPOZNAJE

Anastasija Knjazeva je imala samo 6 godina kada ju je svet proglasio za najlepšu devojčicu na planeti. Ona danas im 12 godina i evo kako izgleda

Lifestyle
Autor:
NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU NIJE VIŠE MALA: Sada ima 12 godina i POTPUNO SE IZMENILA - NIKO JE VIŠE NE PREPOZNAJE
Foto: Instagram Printscreen / Anna_knyazeva_official

Anastasija Knjazeva je imala samo 6 godina kada je postala sinonim za lepotu. Njene nebo plave oči, prelep osmeh, mali nosi i svetla kosa učinile su je anđelom u našim očima. Anastasija je preko noći proglašena najlepšom devojčicom na svetu.

Put do slave nije bio uobičajen, ali ni lak. Anastasija je imala samo 2,5 godina kada ju je njena majka, influenserka, uvela u svet mode i modelinga.

Anastasija je imala ono nešto što se ljudima dopadalo, pa je tako svaki njen nastup pred kamerama bio planetarno ispraćen. Za razliku od mnogih mladih talenata, Anastasija je bila neverovatno prijatna i opuštena kada je bila u centru pažnje.

Anastasija Knjazeva
foto: Instagram Printscreen / Anastasiya_knyazeva_official

U ključnoj 2015. godini, došlo je do značajne prekretnice u Anastasijinoj karijeri, vođenoj nepokolebljivom podrškom njene majke Ane. Prepoznavši potencijal i talenat u svojoj ćerki, Ana je napravila odlučujući korak kreiranjem zvaničnog Instagram naloga za Anastasiju.

Od tog momenta njena popularnost je bukvalno eksplodirala.

2017. godine, Dejli Mejl je proglašava za najlepšu devojčicu na svetu, a to priznanje Anastasija preuzima od dotadašnje "najlepše devojčice" Tilan koja je u to vreme postala tinejdžerka.

Anastasija Knjazeva
foto: Instagram Printscreen / Anastasiya_knyazeva_official

Godinu dana kasnije, Anastasija predstavlja Loreal brend, a potom kreće njen život modela reklamirajući svetske brendove.

Uskoro ona postaje i ko - voditeljka u TV emisijama, a potom i glumica u nekoliko filmova.

Uprkos tome što je Anastasija postala velika zvezda, njeni roditelji su prema njoj bili nepokolebljivi, odgajajući je da stoji čvrsto sa obe noge na zemlji.

Trude se sa ide u školu sa svom drugom decom iz svog okruženja, te da se bavi običnim stvarima koje zanimaju njenu generaciju.

Danas Anastasija ima 12 godina i njen instagram profil se ne razlikuje od profila drugih devojčica tinejdžerskog doba. Ona slobodno vreme provodi družeći se i uživajući u životu, dok i dalje reklamira brendove i radi punom parom kao model.

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs