I dalje tabu tema

20 rečenica koje ne želi da čuje nijedna žena bez dece: Šta nije u redu s tobom?

Nijedna žena ne bi nikome trebalo da se pravda zbog svog izbora da ne želi dete i ne bi trebalo da dobija komentare u vezi sa tom svojom odlukom
Lifestyle
21:00h Autor:
20 rečenica koje ne želi da čuje nijedna žena bez dece: Šta nije u redu s tobom?
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Činjenica da neke žene jednostavno ne žele decu smatra se tabuom. Ali, u današnje vreme nijedna žena ne bi nikome trebalo da se pravda zbog svog izbora da neće da ima dete i ne bi trebalo da dobija komentare u vezi sa tom svojom odlukom.

Sledećih 20 rečenica žene bez dece najčešće čuju od bliže i dalje okoline.

1. To ti je veoma loša odluka. 2. Uz decu je moj život dobio potpuni smisao. 3. Ko će da brine o tebi kada ostariš?4. Završićeš poput onih žena koje umesto dece i unuka imaju mačke.5. Sebična si.6. Predomislićeš se kad upoznaš pravog muškarca.7. Propuštaš nešto najlepše i najbolje u životu.8. Biološki sat ti otkucava, šta čekaš?9. Šteta. Mogla bi da zažališ zbog te odluke.10. Šta nije u redu s tobom?

11. Šta će tebi i dečku/suprugu toliki stan kad nemate decu?12. Ali bila bi super mama!13. Misliš da ne želiš decu, ali kada ih dobiješ, predomislićeš se.14. Ne bojiš li se da će dečko/suprug da te ostavi jer ne želiš dete?15. Nemaš dete, pa ne možeš to da razumeš. 16. Samo uz dete možeš da doznaš šta je prava ljubav.17. Sve tvoje prijateljice imaju decu, trebalo bi da ih onda imaš i ti.18. Šta čekaš, princa na belom konju da bi imala dete?19. Razumećeš kad budeš imala dete.20. Misliš da si umorna? Ne znaš ti što znači biti umorna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs