MRAČNA STRANA MOĆNOG DUBAIJA: Devojke se hvale kako tamo rade kao MODELI, a sa PERVERZNIM ARAPIMA rade BIZARNE STVARI

Mnogi se pitaju šta rade devojke koje odlaze u Dubai, a istina je poražavajuća.

Lifestyle
09:19h
MRAČNA STRANA MOĆNOG DUBAIJA: Devojke se hvale kako tamo rade kao MODELI, a sa PERVERZNIM ARAPIMA rade BIZARNE STVARI
Foto: Profimedia

Ispovesti devojaka koje su imle priliku da posete Dubai uglavnom se vezuju za negativna iskustva, dok su neke od njih bile robinje moćnim šeicima. Međutim, postoje i one žene koje žive tamo, kupajući se u luksuzu, što mnogima i jeste cilj - da žive luksuzno, a da ništa ne rade.

Zanimljivo je svaka od tih devojaka u Dubai odlazi kako bi pronašla bogatog šeika, koji bi im omogućio luksuz o kojem su dugo maštale, a nije tajna da se mnoge od njih bave i najstarijim zanatom, koji je tamo i te kako plaćen.

Starlete, voditeljke i pevačice, uglavnom su najtraženije među šeicima, a neke od njih su spremne na sve, zarad fotografija sa skupih destinacija, kojima će se pohvaliti na društvenim mrežama.

Dubai, Devojka
foto: Shutterstock

Neke od njih u Dubai odlaze pod izgovorom da se bave modelingom, dok iza svega stoji nešto sasvim drugo. Skupe torbe, cipele, odeća i nakit, deo su onog što plasiraju na društvenim mrežama, te odaju utisak da ništa ne rade, a opet, sve imaju. Postavlja se pitanje - koje je njihovo zanimanje?

Nedavno je na društvenim mrežama obelodanjeno šta neke od influenserki rade u Dubaiju, a istina je poražavajuća.

Naime, kako piše na Guglu, termin "DUBAI PORTA POTTY" označava skupu eskort pratnju koja odlazi na jahte bogatih šeika, kao i bogatih turista, za cifru od preko 30.000 dolara kako bi oni mogli da se nad njima iživljavaju.

"Zlatni tuš" i "crni kavijar", kako zovu ove dve perverzne radnje, skupo su plaćeni, a bogataši uživaju da baš tako troše svoj, verujem, krvavo stečeni novac koji je verovatno deda šeik dao u nasledstvo.

Uriniranje i ono drugo, još gore, po starletama postao je hobi bogatih Arapa, pa se oni utrkuju u tome ko će više puta to moći da uradi u toku večeri.

I da, skupe torbe i garderoba, zarađeni su na surov način, koji niko, nikad, sebi ne treba da dozvoli.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs