Život žene arapskog milijardera niko ne može ni da zamisli: Ono što joj je uradio je van svake pameti

Život žene arapskog milijardera niko ne može ni da zamisli dok se ona hvali luksuzom.

Lifestyle
Život žene arapskog milijardera niko ne može ni da zamisli: Ono što joj je uradio je van svake pameti
Foto: Printscreen Instagram / soudiofarabia

Čuvena domaćica iz Dubaija, Soudi Al Nadak ima 26 godina i život o kakvom mnoge žene sanjaju. Udata je za bigatog Arapina, koji joj skida zvezde sa neba, a njeni zahtevi nemaju granicu.

Luksuz je ono što je ispunjava, a skupi pokloni uvek mogu da joj poprave raspoloženje. Mada, njen partner se trudi da joj ispuni baš svaki hir samo kako bi ona bila srećna i zadovoljna.

Soudi
foto: Printscreen Instagram / soudiofarabia

Video Soudi Al Nadaka u kojem tvrdi da joj je muž kupio celo ostrvo postao je viralan na Instagramu, sakupivši preko 2,4 miliona pregleda za manje od nedelju dana. U razgovoru za HT.com, influenserka iz Dubaija rekla je da su ona i njen suprug planirali da kupe ostrvo kao investiciju.

- To je bilo nešto što smo neko vreme želeli da uradimo kao strategiju za ulaganje i moj muž želi da se osećam bezbedno na plaži zbog čega je kupio jednu - rekla je ona.

Soudi
foto: Printscreen Instagram / soudiofarabia

Soudi je odbila da otkrije tačnu lokaciju ostrva iz razloga privatnosti i bezbednosti, ali je rekla da je njen suprug Džamal ​​izdvojio ogromnih 50 miliona dolara za ovaj posed.

Kako izgleda njen dan

Otkrila je da dane provodi uređujući kosu, nokte i da kad se dotera, onda voli bogat obrok. Suprug Jamal redovno joj daje novac za trošenje i kako Soudi naglašava - želi da je potpuno razmazi.

Soudi
foto: Printscreen/instagram

- Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Jamal je rekao će biti zauzet poslom, pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon - govorila je svojevremeno u jednom od njeih videla na TikToku i dodala:

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/soudiofarabia

- On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Posle toga mi je rekao da želi da me iznenaditi, pa smo se vratili kući i presvukli se - kaže Soudi.

Bonus video:

- Iz razloga privatnosti ne delimo tačnu lokaciju, ali ona je u Aziji i koštala je 50 miliona dolara - objasnila je, a deo ostrva može da se vidi u njenom videu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs