OVU SRPKINJU SU PROGLASILI NAJLEPŠOM STJUARDESOM NA SVETU: Moćnik s estrade joj preokrenuo život, a ona je potom NESTALA

Tamara Radonić je preko noći otišla sa malih ekrana, a danas je porodična žena koja vodi miran život.

Lifestyle
12:39h Autor:
OVU SRPKINJU SU PROGLASILI NAJLEPŠOM STJUARDESOM NA SVETU: Moćnik s estrade joj preokrenuo život, a ona je potom NESTALA
Gde je sada Tamara Raonić?, Foto: Printscreen Instagram / tamararaonicpopovic

Tamara Raonić, dama koju svi pamitmo po blistavom osmehu, dugo se bavila voditeljskim poslom, a onda je preko noći donela odluku da se povuče sa malih ekrana i posveti porodici. Pre nego što se pojavila u medijima, ostvarila je i svoj san u avijaciji. Naime, postala je najlepša stjuardesa na svetu i uz to proputovala mnoge zemlje.

Kada je imala svega 18 godina, prijavila se na konkurs za stjuardese kompanije "Jat", nije imala velika očekivanja, te je za nju bilo veliko iznenađenje kada je saznala da je dobila posao. Odmah po završetku srednje škole počela je da radi.

Ubrzo je pobedila na takmičenju za najlepšu stjuardesu u Beogradu, a kasnije je u Parizu osvojila i titulu najlepše na svetu. Nakon dve godine, napušta ovu profesiju u počinje da se bavi novinarstvom.

Na Trećem kanalu je započeka karijeru voditeljke, a prva emisijia koju je radila bila je ""Svetlosti velegrada", potpom su usledile još dve - Uvek nedeljom" i "Pozdrav iz Beograda".

Kako je svojom harizmom i lepotom privlačila pažnju gde god bi se pojavila, primetio ju je Saša Popović i odmah joj ponudio angažman u "Grand produkciji", na čijem čelu je bio godinama. Tamara se nije dugo dvoumila i prihvatila je ponudu, a onda je munjevitom brzinom postala i zaštitno liče muzičke emisije "Grand šou".

Gotovo svi su joj predviđali dugu i veoma uspešnu karijeru na televiziji, međutim, ona je napravila veliki zaokret u životu i nestala iz medija.

Kako je u jednom od retkih intervjua istakla, posao voditeljke ostao joj je u lepom sećanju ali televiziju više ne gleda često kao kada je to morala zbog poslovnih obaveza i dobre pripreme za emisije.

Tamara Raonić
foto: Printscreen Youtube / NOVA S

A onda se pre par dana pojavila u emisiji "Probudi se", kako bi prokomentarisala nove uniforme "Air Serbia", te su mnogi bili iznenađeni njenim izgledom, koji se uopšte nije promenio. I dalje je velika dama koja ne skida osmeh sa lica. A u njenom slučaju, reklo bi se, da su godine samo broj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs